![תבשיל חצילים אפויים מיובשים ברסק55 - תבשיל חצילים אפויים](http://pirge.co.il/wp-content/uploads/2008/09/%D7%97%D7%A6%D7%99%D7%9C%D7%99%D7%9D-%D7%9E%D7%99%D7%95%D7%91%D7%A9%D7%99%D7%9D-%D7%91%D7%A8%D7%A1%D7%A755.jpg)
2 חצילים מקולפים פרוסים עבה
מניחים על ניר אפיה משומן, ואופים בתנור שחומם מ ר א ש בחום 175 כ- 30 דקות
כשהחצילים חומים, חותכים אותם גס.
מטגנים בצל קצוץ ב-3 כפות שמן ומוסיפים את החצילים
מוסיפים 100 גרם רסק עגבניות
כפית סוכר,מלח,פלפל שחור ומעט אבקת מרק עוף
בוחשים ומערבבים ומוסיפים 1/2 כוס מים.
מבשלים מספר דקות עד שמוכן.
תהנו