אחד המאכלים הכי טעימים שלנו.
כולנו זוללים עם מלפפון חמוץ.טעיםםםםםםםםםם
כולנו זוללים עם מלפפון חמוץ.טעיםםםםםםםםםם
הכנות:
לשמן תבנית עגולה מס' 24 או סיר פלא או סיר ג'חנון ולפזר פירורי לחם
בקערה גדולה:
6 תפוחי אדמה גדולים מקולפים מגוררים גס וסחוטים
כוס אפונה וגזר לא קפוא
כוס אפונה וגזר לא קפוא
3 ביצים
2 בצלים קצוצים מטוגנים
2 בצלים קצוצים לא מטוגנים
פטרוזיליה קצוצה
2 כפות עיטורי עגבניות אוליביה
2 בצלים קצוצים מטוגנים
2 בצלים קצוצים לא מטוגנים
פטרוזיליה קצוצה
2 כפות עיטורי עגבניות אוליביה
אפשר אגוזים קצוצים
5 כפות שמן קנולה
4 כפות קמח מצות או רגיל ואפשר להוסיף במידת הצורך
כפית אבקת אפיה
מלח
פלפל שחור
לערבב ביחד ולצקת לתבנית
5 כפות שמן קנולה
4 כפות קמח מצות או רגיל ואפשר להוסיף במידת הצורך
כפית אבקת אפיה
מלח
פלפל שחור
לערבב ביחד ולצקת לתבנית
לקישוט: לפזר גרעיני חמניה (לא חובה) , מעט פטרוזיליה ומעט פפריקה.
לאפות 30 דקות בחום 175
להוריד חום ל- 100 מעלות ולהמשיך לאפות עוד שעה.
תהנו.
פירגה שלום וחג שמח ,
מה פירוש תפוחי אדמה קלופים וסחוטים?
לא לגרר אותם ?
להת' אסתי
מגוררים.בוודאי.
קוגל תפוחי אדמה- פירגה omeriti
07/05/09 19:04
המתכון הזב נראה פשוט אבל הוא מושלם לנישנוש, מומלץ בחום!
המחמאה הועברה מהפורום והתודה לעומרי.
הכנתי היום לארוחת ערב מהירה, יצא פשוט מעדן – קריספי מבחוץ ורך ונימוח מבפנים. אני התלבשתי על הקריספי, הבת התינוקת אכלה את הרך. :lol:
וכמובן שמרתי גם לבעל שעדיין לא בבית אבל בטח יתלהב כשיטעם.
אנושקה,כל הכבוד שגם הקטנה נהנתה.העונג גם שלי.
חיבוק לקטנה ואני מקווה שהבעל גם התלהב
פירגה המתכון נראה מצויין למרות שניקדו אותו רק בכוכב, שאלתי האם אפשר לאפות אותו כל הלילה בתנור בחום נמוך בכיסוי מלמעלה.
כיף לקבל ממך מתכונים קלים וכמובן ערבים לחיך. בברכת פוריות יצירתית בכל. :lol: :lol:
ציפי לא הכנתי בתנור אבל ההגיון אומר שאפשר.
פירגוש , אני מעלה לך מתכונים מהארכיון היום
אפשר להשתמש בתבנית חד פעמית עגולה ?
תודה
בוודאי יצא 10.
גלית, אין עלייך. בארכיון המתכונים הכי טעימים ;)
כמו ילד שמשוטט בחנות צעצועים …
:lol:
מקסימה ;)
בוקר טוב
הכנסתי את הקוגל לתנור . נראה פשוט מעדן , ויש ריח טוב .
הטעם בטוח טעים .
איזה כיף שאפשר להכין דברים חדשים בזכותך .
תודה ענקית !
גלית יקרה
גם אני שמחה שאת מוצאת מתכונים לטעמך. בכיף
העליתי תמונה אצל איה
שבת שלום :lol:
תודה גליתוש.
ראית אתמול את התמונה של העוגיות?
אגב,תצלמי מהצד שתתפסי את כל הנפח (הגובה) של המאפה/עוגות. לא מלמעלה.
אני מקווה שהבנת אותי
כן ראיתי , תודה רבה !
צילמתי כשזה בתבנית , אבל הבנתי אותך , תודה על הטיפ .
NEXT TIME
היי פירגוש :P
נכנסתי לאחל לך שבת שלום . גם השבת הכנתי את הקוגל הטעים הזה לבקשת ביתי הגדולה שכל כך אהבה את זה בשבת שעברה .
שבת שלום
גלית הי חמודה
לשבת הכנתי קוגל אטריות וכבד של אמא
יהיה בקרוב מתכון
תודה גם לבת הגדולה שבת שלום
שלום לך פירגה
הגעתי במקרה לאתר שלך , אני רוצה לציין שהמתכונים נפלאים. אני שוכבת במיטה עם הלפטופ וקוראת מתכון אחר מתכון כמו ספר טוב.
אפיתי 2 עוגות נפלאות.
אשלח את האתר לבתי הגרה באנגליה על מנת שתשדרג את המטבח באוכל טוב וטעים.
יישר כוח על הנתינה ושיתוף הגולשים ברזי המטבח.
אביבה יקרה
איזו התרגשות שאת משתפת אותי ברגשות שלך על האתר שלי. אני שמחה שאני משאירה מורשת כזו גדולה לבני משפחתי ובעיקר לנכדות שהבטיחו לי שימשיכו את דרכי.חהחהחהחהחה
בינתיים,שכולנו נהנה ושהבת שלך תהנה ותעביר הלאה את המתכונים שכל העולם ;) יהנה.
שלך,פירגה ובהצלחה בהמשך.
ערב טוב פירגה,
רציתי לשאול מה זה עיטורי עגבנייה של אוליביה? יש תחליף במקומם?
תודה רבה
עגבניות מיובשות או לוותר
פירגה שלום,
אני רוצה להכין את הקוגל שלך..
אבל יש לי שאלה אחת:
במתכון מופיעות 5 כפות שמן .
האם אמי שמה אותם בתוך התערובת או משתמשת בהם לטיגון הבצל ?
אשמח לקבל את תשובתך.
חג שמח !!
גילה
גילה,בכף וחצי תטגני ואת היתר תוסיפי לתערובת.
בהצלחה.
תודה יקירתי,
את , כמו תמיד , עונה מהר!
כבר כתבתי לך לא פעם שאני מתה על המתכונים שלך .
וגם המלצתי על האתר לכל המכרים ולכל החברים !!!
אין עלייך !! על הכישרון ועל היצירתיות שלך במטבח !!!
כל הכבוד !!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
חיבוק ללילה טוב. תודה על הכלללללללללל.
פירגה שלום וחג שמח.
האם אפשר להכין את הקוגל מראש ?
גילה שלום,את יכולה להכין יומיים לפני ולשמור במקרר — לא בפריזר.
חג שמח
פירגה שבת שלום ומבורך.
למה הכוונה אפונה וגזר לא קפוא ?
כמו תמיד המתכונים הכי טובים בבלוג שלך והכי כיף לשוטט ולהכין אותם, יישר כוח ותודה !
הי מרים לא קר מהפריזר הכוונה מופשר.
לבריאות והמשך הנאה.
שבת שלום לכולכם