עוגת ביסקוויטים קרה בטעמים של ק ר ם חלבה שוקולד
עוגה קלת הכנה שניתן לגוונה במבחר טעמים
ע"פ הממרחים המוכנים שאתם תבחרו.
אני בחרתי בממרח חלבה ובציפוי של אינסטנט פודינג ושמנת מתוקה
אפשר לצפות בכל קרם אחר שאתם אוהבים.
המצרכים לעוגה:
מארז של קילו ביסקוויטים "פתי-בר" משתמשים בכ-700 גרם
שמים במיקסר:
ממרח חלבה של חברת פוליבה = 400 גרם
2 מיכלי שמנת מתוקה שמנה
1/2 כוס חלב
2 שקיות אינסטנט פודינג וניל
3 כפות ליקר תפוזים או אחר
מערבלים לקרם די נוזלי
מעבירים לפריזר ל-30 דקות
הקרם נהיה מעט סמיך
מערבבים אותו בכף לקרם הומוגני ואחיד ללא גושים
טבלתי את הביסקוויטים במשקה פטל אתם יכולים לטבול בנס קפה או יין או חלב וכו'…..
מכינים את העוגה בתבנית מלבנית בגודל 27X33
מסדרים 3 שכבות של ביסקוויטים וקרם (הקרם מתחלק ל-3)
שכבה עליונה מכסים בביסקוויטים ומצפים בקרם שבחרתם.
הקרם שאתם רואים על העוגה:
מקציפים במיקסר:
מיכל שמנת מתוקה
שקית אינסטנט פודינג שוקולד
3/4 כוס חלב
שומרים בהקפאה
תהנו
שכבה עליונה מכסים בביסקוויטים ומצפים בקרם שבחרתם.
הקרם שאתם רואים על העוגה:
מקציפים במיקסר:
מיכל שמנת מתוקה
שקית אינסטנט פודינג שוקולד
3/4 כוס חלב
שומרים בהקפאה
תהנו
פשרט מדהים. שבת שלום לך ולבני ביתך.
נראת מעולה :lol:
פירגה את מקסימה היתאהבתי במתכונים שלך ישר כח .
תודה אתי
גם את מקסימה ;)
היי פירגה, בא לי להכין משהו קייצי ולגוון קצת את המתכון שלי ,חוץ מזה שאני חולה על חלווה והמתכון נראה מעולה :lol: יש לי רק שאלה אחת :? את הקרם חלווה מערבלים במקסר עם וו גיטרה? לא מקציפים? תודה מראש
רונית,זה ממרח חלבה מוכן.הוא אמור להיות כמו ממרח שוקולד,רך.
הכל מוקצף ביחד.
היי פירגה, אני יודעת מה זה ממרח חלווה אני משתמשת איתו הרבה. השאלה שלי היתה לגבי הקרם שמכינים ממנו עם השמנת והאיסטנט, במתכון כתוב לערבל לא להקציף אני יודעת שאני קצת קרציה אבל יש הבדל ואני לא רוצה לעשות טעות ;) תודה.
רונית כמו שאת מקציפה שמנת מתוקה