ירקות פסטה66 640x410 - פשטידת ירקות

פשטידת ירקות

ירקות פסטה66 - פשטידת ירקות
ניתן להוסיף עד 300 גרם גבינות מסוגים שונים.
ניתן להכין כמאפינס.

מצרכים:
למי שיש את הקוצץ החדיש של סלייטר,הוא עושה את כל העבודה.למי שאין , שיקצוץ במג'ימיקס או ביד.
4 כפות שמן זית
3 בצלים קצוצים
גזר גדול מקולף, קצוץ
1/2 חבילה עלי פטרוזיליה קצוצה
2 תפוחי אדמה גדולים,מבושלים ,רכים, מקולפים ומעוכים גס (ניתן במקום תפוחי אדמה לשים פתיתי תפוחי אדמה בכמות של 1 כוס)
3 קופסאות פטריות כל אחד במשקל 290 גרם, מסוננות שטופות וקצוצות.
4 ביצים
מלח ופלפל שחור
אני מוסיפה כף שלמה של טחינה גולמית הישר מהקופסה
אופן הכנה:
לסיר גדול מכניסים את השמן,הבצלים,הפטריות,הגזר והפטרוזיליה ומאדים 5 דקות.
מקררים.
מוסיפים את יתר המצרכים ומערבבים.שימו מספיק פלפל שחור ומלח שיהיה טעים.
אופים בתבניות מאפינס מסיליקון, או בתבנית אפיה עגולה או אחרת שתהיה משומנת בטחינה או שמן. חום תנור 175 מעלות, זמן האפיה בערך 50 דקות.
תהנו

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *