רק המבוגרים שבינינו יזכרו את הסלט החם החמצמץ הזה.
המרכיבים וההכנה:
מבשלים 4 תפוחי אדמה בקליפה בישול מלא אבל שניתן יהיה לחתוך יציב ויפה.
מקררים . מקלפים. חותכים לריבועים.
מוסיפים לקערת תפוחי האדמה בצל אחד קצוץ – לא מטוגן
3-5 כפות שמן קנולה
3-5 כפות חומץ
3 כפות מים רותחים
מלח גס
טועמים ומשפרים טעם.
מגישים חמים עם פלפל שחור גרוס טרי.
מבשלים 4 תפוחי אדמה בקליפה בישול מלא אבל שניתן יהיה לחתוך יציב ויפה.
מקררים . מקלפים. חותכים לריבועים.
מוסיפים לקערת תפוחי האדמה בצל אחד קצוץ – לא מטוגן
3-5 כפות שמן קנולה
3-5 כפות חומץ
3 כפות מים רותחים
מלח גס
טועמים ומשפרים טעם.
מגישים חמים עם פלפל שחור גרוס טרי.
תהנו
היי פירגה
מה שלומך?
האם ניתן לשלב עם בטטות? :?
ובתודה מראש.
סימה אם את אוהבת בטטות חמוצות? לא בטוחה.
בוקר טוב פירגה
אני עוברת להנאתי בין המתכונים, וניזכרתי בבית חמותי, כאשר ראיתי את המתכון של סלט תפו"א,
ההבדלהקטן שהיא לא הוסיפה מים, אלא הוסיפה שתי ביצים קשות פרוסות, וזיתים שחורים
מגולענים, כל השאר מאוד דומה………וטעים…..שווה לנסות.
שיהיה לך המשך יום נעים
ניצה הי חמודה
תמשיכי להנות ולשתף אותי. בהחלט עונג רב לקרוא על עוד וורסיות טעימות
תודה
גם אני זוכרת שסבתא שלי הייתה מכינה ,
בתוספת 2 ביצים קשות לתפו"א.
יופי של מתכון,
קל להכנה וטעים מאוד.