בראונימאפינס
לבחוש, לצקת, לאפות, ולהנות. כמה קל קליל ונפלא.
המצרכים בקערה:
150 גרם מרגרינה/חמאה ר כ ה
2 ביצים
3/4 כוס סוכר+קורט מלח
לערבב ולהוסיף לסירוגין:
1/2 1 כוסות קמח תופח
1/2 כוס אבקת שוקולית
כוס מים פושרים
לערבב לבלילה אחידה. הבלילה די דלילה.
לצקת לתבניות ובכל תבנית להטביע קוביית שוקולד או כף שוקולדצ'יפס
לאפות בחום 175 מעלות כ-35 דקות.
הצעה:
לפני ההגשה לחמם מעט במיקרו ולהגיש עם קצפת או גלידה ולקשט בפירות יער
"טיפים"
1. למי שאין קמח תופח ימיר לקמח רגיל+1/2 1 כפיות אבקת אפיה.
2. למי שאין שוקולית ימיר ל-4 כפות קקאו+1/2 1כוסות סוכר
תהנו
הכנתי אתמול ויצאו נפלאים,אפשר להוסיף עוד קוביית שוקולד ונקבל פונדנט מעולה,כבר אמרתי פירגה שאין כמוך,אמרתי.
אני רצה לנסות
:lol:
היי פירגה
לאיזו כמות מאפיס מספיקה התערובת הר"מ ? יש לי תבניות סיליקון של 12 שקעים.
האם ניתן להמיר את המרגרינה לשמן ? אם כן, מה כמות השמן? או עדיף להשאר עם המרגרינה.
המשך יום נפלא
מירי,עדיף שתכיני אחת מהכושיות שלי.
פירגה יקרה,
אתמול הכנתי 16מאפינס (בתבניות סיליקון). 1/4 שעה של הכנה פרט לזמן שייצקתי את התערובות
לתבניות השקעים. ממש אידיאלי לנשים עובדות.
מאחר והמאפינס תופחים יש למלא את השקעים עד 3/4 מגובהם.
הכנתי כפי שכתבת עם חמאה. אם את חושבת שניתן להמיר את החמאה לשמן, תכתבי לי את כמות השמן.
טעמם מעולה והם רכים וניחומים בפה.
קיבלתי מחמאות מבעלי ומחברים לעבודה שהם שפני הנסיון שלי.
המשיכי לפנק אותנו במתכונים חדשים
מירי יקרה
תכיני את הכושית המדוברת ביותר כמאפינס
את יכולה לשבח עם תוספת קובית שוקולד באמצע – לפני האפיה – יצא שחיתותי לגמרי.
http://pirge.co.il/אוכל-שילדים-אוהבים/כושית-בלי-תוספות-בחושה-ועסיסית-במיוחד
תהנו
צריך להמיס את המרגרינה
מרגרינה רכה לא מומסת.