מתכון נהדר של חיטה בפירות וה"טיפ" לריכוך מהיר של החיטה לפניכם:
קיבלתי את המתכון ממתנ"ס ראש- פנה מהחוג לבישול של יעל.
"טיפ" לריכוך מהיר של חיטה:
למלא חצי תרמוס עם מים רותחים.
להוסיף כוס מלאה חיטה
להשלים במים רותחים עד למלוי התרמוס ולפקוק.
להשאיר 3 שעות על השיש.
לסנן ולשטוף במים קרים
לשיקולכם מבחר פירות לא בשלים מדי:
אפרסק:משמש:שזיף:תפוח:ענבים ללא חרצנים:
לערבב עם החיטה.
רוטב:
חצי כוס מיץ לימון: כף גדושה דבש+כף גדושה סילאן+כפית שטוחה קינמון. לערבב ולצקת על החיטה.
לעטוף בניילונית ולהחזיק במקרר כשעתיים לספיגת הטעמים.
תהנו
טעים מאוד. כל ביס תענוג.
כל הכבוד.
אליה תודה ששיתפת :lol:
המהיר אליכם צריך להיות במרפאות, לחכות 3 שעות ומהיר לא מסתדרים לי באותו משפט
אפשר לחסוך השרייה ארוכה.
פירגה יקרה אצלי מאוד אוהבים חיטה :lol: :lol:
רעיון מדהים לריכוך החיטה :lol: :lol:
ינוסה בקרוב תודה ושבת קסומה
פטנט מדוייק מאד. שווה לאמץ אותו