קינואה זו לא מילה מפחידה.אולי כן, בהתחלה.
אחרי שמכינים את התבשיל הראשון והשני,
הקינואה כבר לא מפחידה והופכת להיות
חלק מהתוספות והארוחות המהירות שלכם.
טעים,תנסו,כדאי.
תבשיל קינואה עם פטריות
המצרכים וההכנה:
בסיר בינוני ב-4 כפות שמן מזהיבים בצל קצוץ
מוסיפים:
1/2 1 כוסות קינואה שטופה היטב ומסוננת
כוס פטריות חתוכות
מערבבים כדקה
מוסיפים 3 כוסות מים מהברז
מרק עוף,מלח,פלפל שחור ,כמון וטיפה קינמון
להרתיח ולשפר טעמים.
להנמיך ללהבה הקטנה ולבשל 20 דקות או עד שאין נוזלים .
לכסות את הסיר במכסה תואם
הערה:
התיבול יכול להיות לפי טעמכם ואינכם חייבים להצמד לתיבול שלי.
תהנו.
הכנתי לארוחת צהריים, ויצא פשוט מצויין !
זו ללא ספק הקינואה הכי טובה שהכנתי אי פעם.
פירגה יקירתי
אפר להכין עם פתיתים?
תנסי ותעדכני. תיעזרי בתבשילי הפתיתים שיש לי באתר.
היי פירגה
נראה לי טעות בתמונת המתכון המצורפת.
המתכון מתייחס לתבשיל הקינואה והתמונה נראה כאילו לביבה קציצה מטוגנת (משהו כזה..)
שבוע טובבב.. :P
אין טעות גיל.
צורת ההגשה של הקינואה היא מכלי אובלי שדחסתי את הקינואה לתוכו והפכתי לפני ההגשה.
אני בד"כ עושה כך עם אורז ופתיתים.
זה לא קציצה.חהחהחהחהחהחה
וואי נכון..לא חשבתי על זה..כמו שעושים באורז ששמים בכוס והופכים.. :|
איזה צורת הגשה יפה
תודה איילת,גם טעים
תודה על המתכון, אכין אותו לשבת המשוב במהרה.
לבריאות ותהנו.
יצא לי דיסה . יותר מדי מים נתתי לחתולות.. :|
חבל,להבא לבשל עד שהקינואה מוכנה,בדיוק כמו שמבשלים אורז.
יןפי של קינואה,טעימה.
בהצלחה וכיף שהחתולות נהנו.
ש בת שלום
עשיתי יצא מדהים גם טעים גם בריא ולא משמין תודה
תודה יהודית
תגווני לכם כל פעם עם ירק אחר במקום הפטריות.(קוביות בטטה, כרוכית,ברוקולי,שעועוית ירוקה ועוד…..)
בהצלחה והנאה