d79ed790d7a4d799d7a0d7a1 d79cd799d79ed795d79f3 - מאפינס הדרים

מאפינס הדרים

d79ed790d7a4d799d7a0d7a1 d79cd799d79ed795d79f3 - מאפינס הדרים

 

מאפינס נהדרים לקפה בכל שעה בעונה היפה.

הכנתי גם ללא סוכר עם תחליף ומומלץ בחום. ראו בקטגוריה: ללא סוכר.

המצרכים בקערה:
1/4 2 כוסות קמח
שקית אבקת אפיה
כוס קוקוס
3 ביצים שלמות
1/2 כוס שמן
2 כפות סילאן
כוס ורבע סוכר

חופן צימוקים אם רוצים
לערבב היטב
להוסיף כוס מיץ תפוזים ושוב לערבב.

לצקת לתבניות מאפינס 3/4 מגובהם.
לאפות בחום 175 כ-30 דקות או עד שמוכן

סירופ על המאפינס החמים:
3/4 כוס מיץ תפוזים או קלמנטינות
קינמון או קליפת תפוז לטעם
2 כפות סילאן
4 כפיות סוכר
לערבב-אין צורך לחמם
יוצקים את הסירופ על המאפינס החמים (לחורר את המאפינס לפני יציקת הסירופ)

מצפים בריבת תפוזים ומעט קוקוס קלוי
תהנו

19 תגובות על “מאפינס הדרים

  1. הכנתי כעוגה בתבנית 26 ויצא נהדר,הרוטב לא נספג בצורה אחידה בכל העוגה ,יש לך אולי עיצה וכמו כן עושה רושם שהמרכז לא מספיק אפוי (מכיוון שהרוטב ברובו שוקע במרכז)

  2. ערב טוב שקדי
    קודם תודה.גם למשפחה.
    כשהעוגה יוצאת מהאפיה חמה מאד, יש לחורר אותה עם קיסם. הרבה חורים כדי לאפשר לרוטב להיספג
    לצקת את הרוטב עם כף לאט לאט מסביב לעוגה ופחות במרכז כיוון שהמרכז תמיד עסיסי מהדפנות.
    עוגה כזו טוב לאכול מספר שעות אחרי האפיה כשהרוטב נספג כולו והעוגה מתקררת.
    עוד הצעה טובה:
    לשחרר בעזרת סכין את העוגה מדפנות התבנית שיהיה רווח של מ"מ, לצקת את הרוטב על העוגה לכיוון הדפנות וכך הרוטב ייספג יותר בצידי העוגה.
    תהנו.

  3. הכנתי מקמח מלא וללא סוכר (עם סוכרזית נוזלי) למעלה פיזרתי פצפוצי שוקולד במקום ריבה
    יצא מדהים עסיסי וטעים.

  4. מתכון נפלא , הוספתי ציצוקים כהים , הם אמנם נחתו לקרקעית, אבל כייף לאכול ולמצוא הפתעה בתחתית…טעים וקל להכנה. smile :lol:

    • סימה שלום. כדי שתוספות כמו צימוקים, אגוזים ופיצפוצי אורז, לדוגמא, לא ישקעו, אני מערבבת אותם בנפרד בקערית עם כף קמח ורק אח"כ מוסיפה לבצק העוגה בתנועות קיפול. חלקם עדיין שוקע, אבל חלקם לא.

  5. פירגה שלום,
    האם אפשרי להחליף את כוס הקוקוס במשהוא אחר?
    תודה, ויום נעים.

  6. תודה פירגה על התשובה המהירה פשוט נשארו לי הרבה מנדרינות ואין לי תפוזים אבל הבעיה שלא נשארו לי מנדרינות לסירופ מה אפשר במקום ? אולי רק סילאן או פשוט לוותר על הסירופ ?

להגיב על פירגה לבטל

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *