מתכון שהביאה אלי דסי חברתי לכבוד יום הולדת שחגגנו.
מצרכים:
חבילה ביסקוויטים פתי-בר 250 גרם
קופסה ממרח תמרים 500 גרם
100 גרם חמאה
200 גרם שוקולד מריר
שמנת מתוקה 250 מ"ל
אופן הכנה:
מרסקים את הביסקוויטים
ממיסים את החמאה על להבה נמוכה.
לחמאה מוסיפים את הביסקוויטים והתמרים ומערבבים לממרח.
משטחים בתבנית 27X30
מביאים על סף רתיחה את השמנת וסוגרים להבה. ממיסים לתוכה את השוקולד ומערבבים לקרם חלק.
יוצקים את הקרם מעל לממרח התמרים שבתבנית ומכניסים להקפאה עד לשימוש.
מגישים במנג'טים.
תהנו.