מערבבים הכל בקערה.אופים ומיד מתפנקים
מצרכים:
תבנית עגולה 24 משומנת
מצרכים:
4 ביצים טרופות במזלג/ מטרפה ידנית
1/2 1 כוסות סוכר
כוס שמן
3 תפוחים מסוג גרנד , קלופים חתוכים קוביות
כפית קינמון או גרודת לימון
2 כוסות קמח תופח
כפית אבקת סודה לשתיה
מערבבים מצרכים יבשים ובכלי אחר את הרטובים.מערבבים ביחד ויוצקים לתבנית.
אופים בחום 180 מעלות כ3/4 שעה עד שעה .בודקים שהעוגה מוכנה.
כשהעוגה קרה, בוזקים אבקת סוכר ומגישים עם כדור גלידה
תהנו
ראשית, כול הכבוד על האתר הנפלא עוגת התפוחים נראית נהדר.
השאלה שלי:
האם לנמנעים מסוכר יתאים להשתמש להכנת העוגה בתחליף הדאייט "כמו סוכר" או תחליף אחר ?
והאם לא יהיו לעוגה טעמי לוואי ?
בתודה מראש,
רונית.
תודה רבה רונית,אני משתמשת הרבה בתחליפי סוכר ואין לי בעיה עם טעם לוואי. כמו סוכר נחשב להכי פחות עם טעמי לוואי.
מקווה שתהנו