anat seeman d79ed790d7a4d794 d7a4d79cd7a4d79cd799d79d d795d7a2d792d791d7a0d799d795d7aa - מאפה פלפלים וגבינות

מאפה פלפלים וגבינות

d79ed790d7a4d794 d7a4d79cd7a4d79cd799d79d d795d792d791d799d7a0d795d7aa d7a9d799d7a8123 - מאפה פלפלים וגבינות

 

 

מאפה פלפלים וגבינות – שטראוס

 

בוקר טוב,

shiR123 כותבת:

הכנתי אתמול מאפה פלפלים וגבינות (של שטראוס) מתוך האתר שלך. יצא נהדר.

תודה לשיר על התמונה המרהיבה.

מצרכים:
12 פלפלים בשלל גוונים עדיף מאורכים ודקים
150 גרם גבינה בולגרית טבעית 5 אחוז מפוררת של שטראוס
100 גרם גבינת שטראוס צפתית 5 אחוז מפוררת
2 כפות גבינה צהובה מגוררת
עגבנייה חתוכה לקוביות
עגבנייה חתוכה לפרוסות
חצי כוס זיתים קצוצים או צלפים
4 בצלים ירוקים קצוצים דק
2 כפות פטרוזיליה קצוצה
שמן זית
פלפל שחור גרוס
מלח בישול

אופן הכנה:
חותכים את כובעי הפלפלים. מסלקים את הגבעול הקטן ומשאירים אותם בצד.
מנקים את פנים הפלפלים. שוטפים ומנגבים. מערבבים את הגבינות
בקערה, ומוסיפים את קוביות העגבניה, הפטרוזיליה,הזיתים או הצלפים.
מערבבים ומתבלים במלח ופלפל. ממלאים את הפלפלים וסוגרים אותם בעזרת
כובעי הפלפל ששמרנו.מפזרים מסביב את הבצל הירוק הקצוץ ופרוסות
העגבנייה. מטפטפים שמן זית ומלח בישול.
אופים בתנור שחומם מראש לחום בינוני 180 מעלות.
אופים כ-30 דקות.
מגישים בטמפרטורת החדר.
תהנו

5 תגובות על “מאפה פלפלים וגבינות

  1. פירגה ערב טוב, ברצוני לברר האם העגבניה החתוכה בתוך הפלפל לא יוצרת נוזלים?

    בברכת סו שבוע נפלא לך ולבני ביתך. laugh :lol:

  2. שלום פירגה,

    חייבת לציין תחילה שכל המתכונים שניסיתי מהאתר שלך – הם הצלחה!

    אני נמצאת כעת בתהליך של שינוי הרגלי אכילה ותזונה ובודקת כל מיני מתכונים מתאימים.

    לגבי המתכון הזה רציתי לשאול –

    אני רואה בתמונה שהכנת את הפלפלים בתוך תבנית שקעים של מאפינס. אז איפה שמת את הבצל הקצוץ והעגבניה הפרוסה? או שהתכוונת שבהגשה לפזר את הבצל הקצוץ והעגבניה…?

    תודה

    • מרב שלום,

      מפזרים מסביב בהגשה.

      בהצלחה בתהליך והמשך טעים.
      בריאות.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *