מאפה פלפלים וגבינות – שטראוס
בוקר טוב,
shiR123 כותבת:
הכנתי אתמול מאפה פלפלים וגבינות (של שטראוס) מתוך האתר שלך. יצא נהדר.
תודה לשיר על התמונה המרהיבה.
מצרכים:
12 פלפלים בשלל גוונים עדיף מאורכים ודקים
150 גרם גבינה בולגרית טבעית 5 אחוז מפוררת של שטראוס
100 גרם גבינת שטראוס צפתית 5 אחוז מפוררת
2 כפות גבינה צהובה מגוררת
עגבנייה חתוכה לקוביות
עגבנייה חתוכה לפרוסות
חצי כוס זיתים קצוצים או צלפים
4 בצלים ירוקים קצוצים דק
2 כפות פטרוזיליה קצוצה
שמן זית
פלפל שחור גרוס
מלח בישול
אופן הכנה:
חותכים את כובעי הפלפלים. מסלקים את הגבעול הקטן ומשאירים אותם בצד.
מנקים את פנים הפלפלים. שוטפים ומנגבים. מערבבים את הגבינות
בקערה, ומוסיפים את קוביות העגבניה, הפטרוזיליה,הזיתים או הצלפים.
מערבבים ומתבלים במלח ופלפל. ממלאים את הפלפלים וסוגרים אותם בעזרת
כובעי הפלפל ששמרנו.מפזרים מסביב את הבצל הירוק הקצוץ ופרוסות
העגבנייה. מטפטפים שמן זית ומלח בישול.
אופים בתנור שחומם מראש לחום בינוני 180 מעלות.
אופים כ-30 דקות.
מגישים בטמפרטורת החדר.
תהנו
פירגה ערב טוב, ברצוני לברר האם העגבניה החתוכה בתוך הפלפל לא יוצרת נוזלים?
בברכת סו שבוע נפלא לך ולבני ביתך. :lol:
לא יוצרת נוזלים
שבוע נפלא
שלום פירגה,
חייבת לציין תחילה שכל המתכונים שניסיתי מהאתר שלך – הם הצלחה!
אני נמצאת כעת בתהליך של שינוי הרגלי אכילה ותזונה ובודקת כל מיני מתכונים מתאימים.
לגבי המתכון הזה רציתי לשאול –
אני רואה בתמונה שהכנת את הפלפלים בתוך תבנית שקעים של מאפינס. אז איפה שמת את הבצל הקצוץ והעגבניה הפרוסה? או שהתכוונת שבהגשה לפזר את הבצל הקצוץ והעגבניה…?
תודה
מרב שלום,
מפזרים מסביב בהגשה.
בהצלחה בתהליך והמשך טעים.
בריאות.
תודה :lol: