מאפה פטריות עם או בלי בסיס בצק
מצרכים והכנה:
בצל קצוץ מטוגן ב-כף שמן
3 כוסות פטריות טריות קצוצות
מטגנים תוך כדי בחישה עד שאין נוזלים
מטגנים תוך כדי בחישה עד שאין נוזלים
פלפל שחור או לבן
כפית אבקת מרק עוף
5 ביצים טרופות
3 כפות קמח תפוחי אדמה
שום כתוש לטעם
100 גרם גבינה צפתית או בולגרית אפשר דלות שומן
גביע קוטג' דל שומן
כפית אבקת מרק עוף
5 ביצים טרופות
3 כפות קמח תפוחי אדמה
שום כתוש לטעם
100 גרם גבינה צפתית או בולגרית אפשר דלות שומן
גביע קוטג' דל שומן
מערבבים וטועמים על קצה הזרת משפרים טעמים
יוצקים לתבנית עגולה משומנת מספר 24
מקשטים בפפריקה ופטרוזיליה מיובשת
אופים בחום 175 מעלות כ-40 דקות.
אופים בחום 175 מעלות כ-40 דקות.
תהנו
:P פירגנ היקרה הכנתי את הפשטידה והיא יצאה טעימה להפליא אני מאוד נהנית מאתר שלך ושמחה ללמוד להכין מהמתכונים שלך.
ליז יקרה,אני שמחה שאת באתר שלי ונהנית להכין את המטעמים.
המשך טעים וביחד לבריאות.
היי פירגה,
למתכון הנ"ל האם פטריות שמפיניון יתאימו ?
שוש ערב טוב.
בוודאי יתאימו