פסטה ופטריות בנגיעות קשיו וחמוציות
מקור:פירגה
מקור:פירגה
לדעת כל הטועמים חוות דעת נהדרת ומיוחדת
מצרכים:
ספגטי במשקל 250 גרם – מבושל לפי הוראות היצרן
מסונן ולא שטוף מעורבב עם כף שמן
200 גרם פטריות חצויות
בצל קצוץ
2 שיני שום קצוצות
4 כפות שמן
כוס קשיו
כוס חמוציות
כף פפריקה מתוקה
כף אבקת מרק פטריות
קופסה עגבניות מרוסקות בחומרים טבעיים של חברת יכין (קניתי עם בצל)במשקל 260 גרם.
מלח ופלפל שחור וכפית סוכר להשלמת טעמים
הכנה:
מטגנים (רצוי בסיר שיכיל אח"כ את הפסטה) בשמן בצל ושום מזהיבים
מוסיפים את הפטריות ומטגנים כ-2 דקות
מוסיפים את הקשיו והחמוציות ומשחימים מעט
מוסיפים את יתר המרכיבים למעט הפסטה ואם יבש מדי מוסיפים טיפונת מים
משבחים טעמים ומערבבים כ-2 דקות על להבה נ מ ו כ ה.
מוסיפים את הפסטה או חלק ממנה (לא חייבים להשתמש בכולה) ומערבבים ביחד כדקה.
מגישים חם. מקשטים בירק טרי.
תהנו.
מה הכמויות ל-10 אנשים? כתוספת בארוחה חגיגית.
אביבה,אני לא בטוחה אולי תעשי כפול 4???