קוגל אטריות מתוקות – מעדן חלבי
זה טעים וריחני ומגישים עם שמנת חמוצה או יוגורט.
כיף לחזור בנוסטלגיה
זה טעים וריחני ומגישים עם שמנת חמוצה או יוגורט.
כיף לחזור בנוסטלגיה
המצרכים:
500 גרם אטריות ספגטי דקות – לבשל לפי הוראות היצרן
4 – 5 ביצים
1/2 כוס סוכר
2 כפות קמח מכל סוג ואחרי בחישה אפשר להוסיף עוד קמח
6 כפות שמן
250 גרם גבינה לבנה 5%
2 כפות סילאן
כף קינמון
ניתן להוסיף ת"ע אחד מגורר,אגוזים צימוקים חמוציות ועוד פירות יבשים.
אופן ההכנה:
לבשל את האטריות לפי הוראות היצרן
לסנן ולא לשטוף
בינתיים לחמם את הסוכר במחבת ולנענע עד שיהיה קרמל (לא להוסיף מים)
את הקרמל לצקת מיד כשהוא עדיין נוזלי על האטריות ה ח מ ו ת
לערבב היטב
להוסיף את יתר המרכיבים
לערבב ולצקת לתבנית מ ש ו מ נ ת
כדאי לשמן את השכבה העליונה בתרסיס שמן או אחר, ולפזר קצת סוכר
לאפות בתבנית עגולה מספר 26 משומנת.(לא מכוסה)
אפשר לאפות בתבניות אישיות.
אפיה בחום 175 כ-50 דקות או עד שמוכן ומקורמל.
תהנו
כמה חיפשתי את המתכון הנהדר הזה!
הבת שלי כבר כמה ימים מבקשת שאכין לה.
אין כמוך…………………….כבר אמרתי נכון?
באהבה,
רחלי.ג.
רחלי
תכיני ותהנו כי באמת נהנים.יאמי
פירגה יקרה ערב טוב :lol:

חייבת לספר לך הכנתי את המאפה , הוספתי מעט אגוזים
יאמי מוצלח כמו תמיד וטעים
אין עלייך יישר כוח
והמון תודה יקירתי
אוהבת לאה
נפלא לאה יקרה
תודה ששיתפת
הקוגל בתנור כבר מריח נפלא
יאמי לכם.
תהנו ותספרי לנו כמה?
הערב אני מכינה שוב מוכיח עד כמה טעים
שלחתי את האתר לבתי באנגליה. הכינה כבר מספר מטעמים לבעלה האנגלי
אהבו מאד את העוגה הכושית קוגל ועוד
אביבה,את נהדרת,איזה כיף שכולכם נהנים.
ותמשיכי להכין ולשתף אותי :lol:
חיבוק
פירגה יקירתי בוקר טוב לך :lol:
הכנתי את קוגל אטריות מתוקות – מעדן חלבי :lol: :lol: :lol:
אין דבר כזה טעיםםםםםםםםםם
:lol: תודה רבה לך ושנמשיך להנות יחדיו :lol:
אוהבת מלא לאה
הוא נהדר לאה,טעים טעים.
כיף שאהבתם וכיף ששיתפת אותנו.תודה רבה מקרב לב.
הוספתי אותו ועוד מתכונים לקטגוריות של ראש השנה.
זה ייצא טוב עם איטריות סבתא?
לדעתי יתאים אטריות סבתא.
שלום פירגה. האם אפשר לעשות גם עם אטריות בגודל בינוני? ודבר נוסף- כבר ניסיתי בעבר לעשות מתכון דומה, וברגע ששפכתי את הקרמל על האטריות הוא התגבש והתקשה ואז היה לי מאוד קשה לערבב את הכל. איך אפשר להמנע מזה?
מורן,להכין כפי שרשום אצלי.לא מכירה מתכונים אחרים.
את הקרמל לצקת מיד כשהוא עדיין נוזלי על האטריות ה ח מ ו ת
לערבב היטב
בהצלחה
לפירגה אני מניחה שלהרבה מהקוראות וגם מכינות את המתכון הנל יש בעיה עם המרגרינה האם יש תחליף אחר לדעתך בתודה ובאהבה גדולה אליך. שובה
שובה
מרגרינה=חמאה
בהצלחה