חזה עוף מוקפץ עם סלק וכרוביות
מקור: פירגה
מתכון מבית היוצר שלי והכל התחיל מסלק קטן שעמד לו על השיש ותהיתי מה יעלה בגורלו.
מקור: פירגה
מתכון מבית היוצר שלי והכל התחיל מסלק קטן שעמד לו על השיש ותהיתי מה יעלה בגורלו.
תראו איזה צבע המוקפץ "תפס".
מצרכים :
300 גרם עד 1/2 קילו חזה עוף חתוך רצועות דקות
בצל קצוץ
2 תפוחי אדמה מבושלים (יום קודם) חתוכים לצ'יפסים
2 פרחים מכרובית לא מבושלת (מכל פרח קוטמים פרחים קטנים)
סלק ק ט ן טרי (לא מבושל) בלי קליפה מקולף פרוסות דקיקות בקולף הירקות.הסלק יוצא קריספי וקצת קשה.
אם לא תאהבו אותו כך,בפעם הבאה תרככו אותו מעט במיקרו.
שן שום קצוצה
5 כפות שמן זית
מלח
פלפל שחור
כפית קטנה פפריקה
2 כפות סילאן או סוכר חום
כף גדושה קטשופ
קורט או שניים קינמון
כף רוטב סויה
לא להוסיף נוזלים
שן שום קצוצה
5 כפות שמן זית
מלח
פלפל שחור
כפית קטנה פפריקה
2 כפות סילאן או סוכר חום
כף גדושה קטשופ
קורט או שניים קינמון
כף רוטב סויה
לא להוסיף נוזלים
הכנה:
לטגן ב-5 כפות שמן זית את הבצל והשום להזהבה קלה
להוסיף את חתיכות החזה ולטגן ב ה ק פ צ ה כ-2 דקות בווק או מחבת עמוקה
כשהבשר רך, להוסיף למחבת את יתר המרכיבים והתיבול
להקפיץ ביחד עד שכל התבשיל מתכסה בתבלינים
להנמיך להבה ולסגור מכסה ל-2 דקות כשמדי פעם מקפיצים את התכולה
משפרים טעם.
מגישים מיד מקושט עם עירית קצוצה או בצל ירוק
"טיפ"
ההקפצה מונעת מהמרכיבים להיות מעוכים ודייסתיים.
תהנו.
הי פירגה
תודה על הקובץ
מתכון זה נראה מעולה
בתור אחת שאוהבת את מרכיביו אנסה בהזדמנות
שוב שבת שלום
חוה תכיני ותהני ותספרי לי אם אהבת או שידרגת תודה
אין אף תגובה על המתכון ממישהו שניסה
אז אצלנו בד"כ חזה עוף זה לשניצל.. אבל נתתי למתכון הזה ניסיון- ויצא מצוין.
העוף יוצא רך מאוד- כל אחד יכול למצוא פה משהו לטעמו- הילדים אכלו ונהנו מהעוף ואחרים נהנו מהירקות.
הי שניצל
באמת אין תגובות.אשים בפייסבוק, אולי יתקבל באהבה.
תודה על השיתוף והתגובה הטעימה.
בריאות ואהבה