בוואריה קרם וניל גבינה בנגיעות תותים
המירקם בווארי לחלוטין רק בלי ביצים והשם פשוט התבקש
מעדן מיוחד לאהובים.
תבנית לחצי מנה : 30X18X5
או להכין בכלים אישיים בצורת לב
או בכוסות גבוהות
המירקם בווארי לחלוטין רק בלי ביצים והשם פשוט התבקש
מעדן מיוחד לאהובים.
תבנית לחצי מנה : 30X18X5
או להכין בכלים אישיים בצורת לב
או בכוסות גבוהות
מצרכים:
1 כוס חלב
1 שקית ג'לטין=14 גרם
1 מיכל גבינה לבנה רכה 250 גרם
1 מיכל שמנת חמוצה שמנה או רזה
1 מיכל שמנת מתוקה להקצפה
1שקית סוכר וניל
1 כוס סוכר
1 חבילת תותים קצוצה קטן (חצי לבלילה חצי לקישוט)
אופן ההכנה:
לשים בסיר את החלב והג'לטין
לבחוש היטב עד לסף רתיחה.
לסגור להבה ולהמשיך לערבב היטב עד להמסת הג'לטין.
לסנן את החלב עם הג'לטין לתוך קערה ג ד ו ל ה.
ל ק ר ר .
להוסיף לקערת החלב :
גבינה לבנה
שמנת חמוצה
סוכר וניל
סוכר
לערבב ביחד.
להקציף את השמנת המתוקה ולהוסיף בבחישה.
להוסיף 1/2 חבילת תותים
למזג את כל החומרים ביחד לבלילה חלקה.
לצקת לתבנית לב או אחרת או לכלים אישיים
להכניס לשעה למקרר.
ביתר התותים לקשט כיד הדמיון
לשמור במקרר—לא בפריזר.
תהנו.