d7a1d79cd7a7 d79bd7a8d795d791d799d7aa d79ed795d7a7d7a4d7a5 - חזה עוף מוקפץ עם סלק וכרוביות

חזה עוף מוקפץ עם סלק וכרוביות

d7a1d79cd7a7 d79bd7a8d795d791d799d7aa d79ed795d7a7d7a4d7a51 - חזה עוף מוקפץ עם סלק וכרוביות 

חזה עוף מוקפץ עם סלק וכרוביות
מקור: פירגה
מתכון מבית היוצר שלי והכל התחיל מסלק קטן שעמד לו על השיש ותהיתי מה יעלה בגורלו.
תראו איזה צבע המוקפץ "תפס".

מצרכים :
300 גרם עד 1/2 קילו חזה עוף חתוך רצועות דקות
בצל קצוץ
2 תפוחי אדמה מבושלים (יום קודם) חתוכים לצ'יפסים
2 פרחים מכרובית לא מבושלת (מכל פרח קוטמים פרחים קטנים)
סלק ק ט ן טרי (לא מבושל) בלי קליפה מקולף פרוסות דקיקות בקולף הירקות.הסלק יוצא קריספי וקצת קשה.

אם לא תאהבו אותו כך,בפעם הבאה תרככו אותו מעט במיקרו.
שן שום קצוצה
5 כפות שמן זית
מלח
פלפל שחור
כפית קטנה פפריקה
2 כפות סילאן או סוכר חום
כף גדושה קטשופ
קורט או שניים קינמון
כף רוטב סויה
לא להוסיף נוזלים

הכנה:
לטגן ב-5 כפות שמן זית את הבצל והשום להזהבה קלה
להוסיף את חתיכות החזה ולטגן ב ה ק פ צ ה כ-2 דקות בווק או מחבת עמוקה
כשהבשר רך, להוסיף למחבת את יתר המרכיבים והתיבול
להקפיץ ביחד עד שכל התבשיל מתכסה בתבלינים
להנמיך להבה ולסגור מכסה ל-2 דקות כשמדי פעם מקפיצים את התכולה
משפרים טעם.
מגישים מיד מקושט עם עירית קצוצה או בצל ירוק

"טיפ"
ההקפצה מונעת מהמרכיבים להיות מעוכים ודייסתיים.
תהנו.

4 תגובות על “חזה עוף מוקפץ עם סלק וכרוביות

  1. הי פירגה
    תודה על הקובץ
    מתכון זה נראה מעולה
    בתור אחת שאוהבת את מרכיביו אנסה בהזדמנות
    שוב שבת שלום

  2. אין אף תגובה על המתכון ממישהו שניסה
    אז אצלנו בד"כ חזה עוף זה לשניצל.. אבל נתתי למתכון הזה ניסיון- ויצא מצוין.
    העוף יוצא רך מאוד- כל אחד יכול למצוא פה משהו לטעמו- הילדים אכלו ונהנו מהעוף ואחרים נהנו מהירקות.

    • הי שניצל
      באמת אין תגובות.אשים בפייסבוק, אולי יתקבל באהבה.
      תודה על השיתוף והתגובה הטעימה.
      בריאות ואהבה smile

להגיב על פירגה לבטל

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *