עוגה קרה עם קצפת שהכינה הבת שלי ליום הולדת במשפחה
מצרכים:
תבנית קפיץ 26
לתחתית התבנית: 250 גרם עוגיות סנדוויץ' וניל אוראו+100 גרם חמאה מומסת.
עוד 10 עוגיות אוראו לקישוט העוגה
2 מיכלי שמנת מתוקה 38% להקצפה = 500 מ"ל
4 כפות גדושות ממרחית חלב של עלית או ממרח אחר.
2 קופסאות גבינת שמנת 5% = 500 גרם
חבילה אינסטנט פודינג וניל = 80 גרם
כוס עוגיות אוראו שבורות גס
סוכר מוסיפים בסוף אחרי טעימה ולפי טעם אישי
אופן הכנה:
מפוררים את העוגיות עם החמאה ומשטחים בתבנית. שמים בפריזר לכמה דקות להתייצבות.
בינתיים,
במיקסר, מקציפים שמנות מתוקות , אינסטנט פודינג והסוכר
אחרי שמוקצף מוסיפים את הממרחית והגבינות.
מוסיפים את כוס פירורי העוגיות ומערבבים. כל אחד יכול להוסיף סוכר לטעמו.
יוצקים על התחתית . שמים בפריזר 10 דקות.
מכינים קרם שוקולד:
125 ג' שמנת לבישול 15%
125 גרם קוביות שוקולד מריר
מרתיחים את השמנת עד סף רתיחה ומוסיפים את השוקולד
ממיסים לקרם ומיד יוצקים על העוגה.
שמים בפריזר לכמה דקות שהשוקולד ייקפא ומקשטים כיד הדמיון.
הרגשה נפלאה לקבל ממך מתכונים. נעלמת לזמן ממושך מהמחשב שלי. אנא אל תברחי והמשיכי לענג במתכונייך.
הי טובה, גם אני נרגשת לחזור ואני מקווה שאוכל להאריך את שהותי כמה שיותר עקב בריאותי הלוקה.
אין דבר שיותר משמח אותי מלחזור להיות פעילה ולשתף ולהשתתף ביחד אתכם באתר שלי.
ולא בורחת.חהחהחהחה בריאות ונחת ושבוע נפלא לנו
כמעריצה מושבעת שלך שמחתי לחזור לאתר שלך
בריאות טובה
מאחלת בליץ שרה
ערב טוב ובריאות טובה גם לכם. כף לחזור