את הגלידה הזו מכין אחי כל פעם בטעם אחר, מגניב וטעים.
מצרכים:
3 מיכלי שמנת מתוקה להקצפה כ"א 250 מ"ג = 750 מ"ג
קופסה חלב כחוש מרוכז וממותק 387 גרם
כפית תמצית וניל.
תוספות לפי טעם אישי: פירות, עוגיות, חתיכות מרשמלו או קרמבו,שוקולדים,פיצוחים קלויים ועוד……..
אופן הכנה:
להקציף את 3 השמנות המתוקות במיקסר עד שמוכן.
להנמיך את המהירות ולהוסיף את הוניל והחלב המרוכז.
לחלק ל-3 תבניות אינגליש קייק. כ- 1/2 3 ס"מ גובה בכל תבנית.
לכל תבנית ניתן להוסיף תוספות לטעמכם.
בגלידת השוקולד התוספת של אחי היא: כוסית אספרסו ממכונת קפה ואגוזי לוז קלויים ושבורים
לגלידה הלבנה הוסיף ע"פ בקשת הנכדים: עוגיות אוראו שבורות.
יש לשמור תמיד בפריזר עד להגשה.
תהנו
פירגה יקרה.
תמיד שמחה לקרוא את המתכונים שלך וחלק גדול מהם אני עדיין מכינה.
מזה כחצי שנה אני מכינה גלידה כזאת. גלידה שוקולד אני מכינה עם חלב ממותק בטעם קקאו. זה יוצא טעם גן עדן.
אני גם מוסיפה מחיות בטעמים שונים: שרי, פיסטוק וכד'.
מאחלת לך כל טוב וחג פסח שמח.
מירי
מירי יקרה, איזה יופי ששיתפת. כיף לגוון וגם אני כמובן "שואבת" שיפורים ותוספות.
רק טוב וחג שמח מתקרב עלינו לטובה.
פירגה יקרה, מה שלומך?
שאלה שלא קשורה אבל לא ידעתי איפה לשאול: יש לי מקציף ביצים חשמלי עם מספר מהירויות מ-0 עד 5. האם את יכולה ללמד אותי מנסיונך מה מתאים לעשות עם כל דרגת מהירות?
בקר אור יקירתי
לא מכירה מלבד מיקסר חשמלי .
גם במיקסר חשמלי יש מהירויות.
אני מתחילה בנמוך ולפי הצורך עוברת לגבוה.
תנסי לחפש תשובות בגוגל או איפה שקנית.
בהצלחה
י