מה שאני אוהבת בגלידה הזו שאפשר לגוון כל פעם ולקבל טעם חדש.
מצרכים לקרם גבינה בקערת מערבל:
300 גרם גבינה לבנה 5%
מיכל שמנת מתוקה להקצפה 38%
1/4 כוס חלב
100 גרם שוקולד לבן מגורר
2 כפות ליקר תפוזים -טריפל סק
שקית אינסטנט פודינג וניל = 80 גרם
לערבל הכל ביחד לקרם.
מצרכים והכנה למלית הפתעה :
שמים בקערה:
3 כפות גדושות ממרח נוטלה או ממרח אגוזים
2 כוסות קורנפלקס
2 כוסות ביסקוויטים -ניתן לשלב שברי אגוזים
לעבד באצבעות לפירורים קראנצ'יים ומעט דביקים
מכינים 15 תבניות אישיות (מאפינס) מסיליקון – אפשר בצורת פרח
שמים בתחתית התבנית כפית ממלית הפתעה
מעל יוצקים קרם גבינה ומכסים בעוד כף ממלית ההפתעה.
מקפיאים כ-5 שעות
5 דקות לפני ההגשה ,שולפים מהתבניות ומניחים על צלוחיות אישיות
מזלפים עוד מייפל /דבש ומגישים. ניתן לשדרג את הציפוי עם עוד אגוזים קצוצים.
תהנו וחג שמח
בוקר טוב,
מבקשת הבהרה, האם ביסקויטים ודבש + בתחתית ומעל, הם מרכיב נוסף (בנוסף לקרם הגבינה, ולמלית ההפתעה), אם כן, כמויות בבקשה.
הי רבקה
מאותן מליות מכינים את התחתית והציפוי.
יש אפשרות להוסיף לציפוי אגוזים כשדרוג.
שיניתי קצת את התוכן שיהיה מובן יותר.
בהצלחה וחג שמח