מה שאני אוהבת בגלידה הזו שאפשר לגוון כל פעם ולקבל טעם חדש.
מצרכים לקרם גבינה בקערת מערבל:
300 גרם גבינה לבנה 5%
מיכל שמנת מתוקה להקצפה 38%
1/4 כוס חלב
100 גרם שוקולד לבן מגורר
2 כפות ליקר תפוזים -טריפל סק
שקית אינסטנט פודינג וניל = 80 גרם
לערבל הכל ביחד לקרם.
מצרכים והכנה למלית הפתעה :
שמים בקערה:
3 כפות גדושות ממרח נוטלה או ממרח אגוזים
2 כוסות קורנפלקס
2 כוסות ביסקוויטים -ניתן לשלב שברי אגוזים
לעבד באצבעות לפירורים קראנצ'יים ומעט דביקים
מכינים 15 תבניות אישיות (מאפינס) מסיליקון – אפשר בצורת פרח
שמים בתחתית התבנית כפית ממלית הפתעה
מעל יוצקים קרם גבינה ומכסים בעוד כף ממלית ההפתעה.
מקפיאים כ-5 שעות
5 דקות לפני ההגשה ,שולפים מהתבניות ומניחים על צלוחיות אישיות
מזלפים עוד מייפל /דבש ומגישים. ניתן לשדרג את הציפוי עם עוד אגוזים קצוצים.
תהנו וחג שמח
בוקר טוב,
מבקשת הבהרה, האם ביסקויטים ודבש + בתחתית ומעל, הם מרכיב נוסף (בנוסף לקרם הגבינה, ולמלית ההפתעה), אם כן, כמויות בבקשה.
הי רבקה![kiss](https://pirge.co.il/wp-content/plugins/kama-wp-smile/packs/qip/kiss.gif)
מאותן מליות מכינים את התחתית והציפוי.
יש אפשרות להוסיף לציפוי אגוזים כשדרוג.
שיניתי קצת את התוכן שיהיה מובן יותר.
בהצלחה וחג שמח