מתכון שמצאתי באינטרנט.
מצרכים:
1/2 כוס אגוזי מלך גרוסים
1/2 כוס שקדים פרוסים/גרוסים
50 גרם שוקולד מריר שבבים – מרוסק עם סכין
50 גרם שוקולד לבן שבבים – מרוסק עם סכין
2 כפות ממרח טחינה ושוקולד
1/2 שקית אבקת אפיה
1 ביצה
אופן הכנה:
לערבב.
להכין 10 תבניות מאפינס סיליקון משומנות ולצקת את הבלילה באופן שווה.
לחמם תנור לחום 170 מעלות ולאפות 10 דקות .
לצנן ולשמור במקרר.
בהגשה ניתן לזלף שוקולד מומס או קצת סילאן טבעי.
הערה:
לא היה לי ממרח טחינה ושוקולד היה לי ממרח שוקולד של עלית ללא סוכר.
אני הכנתי עם 100 גרם שוקולד אגוזים ללא סוכר , כי זה מה שהיה בבית.
תהנו, חג שמח.
היי,
האם אפשר להחליף או לוותר על השוקולד הלבן עתיר הקלוריות ?
היייי דנה, לדעתי פשוט תוותרי על השוקולד הלבן.