הכינה נכדתי המקסימה שמנסה צעדיה במטבח
לבצק:
2 כוסות קמח רגיל
כפית אבקת אפיה
1/2 כוס סוכר
1/4 כוס חלב
100 גרם חמאה רכה
ללוש לבצק רך ונעים
מלית:
1/2 כוס טחינה גולמית וסוכר.
שימו את הטחינה בקערה ופשוט תוך כדי הוספת הסוכר תטעמו ותחליטו כמה.
אופן הכנה:
לשים קצת קמח על השיש ולרדד את הבצק ל-2 מלבנים.
כל מלבן למרוח בטחינה מסוכרת ולגלגל לכרוכית.
לפני שמכניסים לתנור מורחים גם טחינה מעל לכרוכית.
מניחים ניר אפיה על תבנית מלבנית. מרססים קצת שמן.
אופים את 2 הכרוכיות בחום 175 עד שיתחילו לקבל צבע חום.
תהנו
בוקר טוב
אפשר להמיר את החמאה לשמן ואם כן כמה
בקר אור מרים,
בד"כ אני ממירה חבילה של 200 גרם חמאה או מחמאה ב3/4 כוס שמן קנולה.
תעדכני אותי בבקשה אם תכיני עם שמן ואיך יצא. תודה ויום נפלא לך
נראה טעים ויפה. בהחלט אנסה…האם לחתוך פרוסות לפני האפיה או לאחר האפיה?..תודה
לילי בקר טוב
אני אישית חושבת שלחתוך לפני .
את יכולה כרוכית אחת לחתוך ואחת להשאיר שלמה וכך תוכלי להחליט מה העדפתך האישית.
תהנו