cid  16bd1fd9ce9de9f0b4f1  1 730x410 - חיתוכיות ממולאות בטחינה

חיתוכיות ממולאות בטחינה

cid  16bd5168291e4637a0b1  - חיתוכיות ממולאות בטחינה

הכינה נכדתי המקסימה שמנסה צעדיה במטבח

cid  16bd1fd9ce9de9f0b4f1  2 - חיתוכיות ממולאות בטחינה

לבצק:

2 כוסות קמח רגיל

כפית אבקת אפיה

1/2 כוס סוכר

1/4 כוס חלב

100 גרם חמאה רכה

ללוש לבצק רך ונעים

מלית:

1/2 כוס טחינה גולמית וסוכר.

שימו  את הטחינה בקערה  ופשוט תוך כדי הוספת הסוכר תטעמו ותחליטו כמה.

אופן הכנה:

לשים קצת קמח על השיש ולרדד את הבצק ל-2 מלבנים.

כל מלבן למרוח בטחינה מסוכרת ולגלגל לכרוכית.

לפני שמכניסים לתנור מורחים גם טחינה מעל לכרוכית.

מניחים ניר אפיה על תבנית מלבנית. מרססים קצת שמן.

אופים את 2 הכרוכיות בחום 175 עד שיתחילו לקבל צבע חום.

תהנו

4 תגובות על “חיתוכיות ממולאות בטחינה

    • בקר אור מרים,
      בד"כ אני ממירה חבילה של 200 גרם חמאה או מחמאה ב3/4 כוס שמן קנולה.
      תעדכני אותי בבקשה אם תכיני עם שמן ואיך יצא. תודה ויום נפלא לך kiss

  1. נראה טעים ויפה. בהחלט אנסה…האם לחתוך פרוסות לפני האפיה או לאחר האפיה?..תודה

    • לילי בקר טוב
      אני אישית חושבת שלחתוך לפני .
      את יכולה כרוכית אחת לחתוך ואחת להשאיר שלמה וכך תוכלי להחליט מה העדפתך האישית.
      תהנו kiss

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *