נחטף ראשון….
על מנת לגוון , ניתן להחליף את הירק בכל ירק מוקפץ אחר .
להוסיף נופך חגיגי: צנובר ואגוזים קלויים.
מצרכים:
1/2 קילו חזה עוף חתוך לקוביות
שקית אפונה וגזר 800 גרם
2 בצלים פרוסים
2 שיני שום קצוצים
פטרוזיליה טרייה קצוצה
תבלינים להשריית קוביות החזה: 3 כפות שמן זית, 3 כפות רוטב צ'ילי מתוק, 3 כפות קטשופ, כף רוטב סויה, כפית כורכום, כף פפריקה מתוקה, מלח ופלפל שחור.
אופן הכנה:
משהים את קוביות החזה בתבלינים מינימום חצי שעה ואפשר גם כמה שעות (במקרר)
במחבת ענקית ועמוקה מטגנים ומזהיבים את הבצל והשום ומוסיפים את הגזר והאפונה. מבשלים בערבוב כ-20 דקות . מתבלים במלח ופלפל שחור.
במחבת פסים צורבים את קוביות החזה ומשחימים.
מערבבים הכל ביחד משפרים תבלינים ומגישים חם.
תהנו.
במקום חזה- העוף ,האם יתאימו לתבשיל נתחי פרגיות?
הי שירן,אין בעיה רק תשימי לב שהפרגיות עשויות היטב. יש הבדל בזמן הטיגון.
בהצלחה והנאה