עיתון לאשה554 730x410 - עוגת תפוח שקד ודבש

עוגת תפוח שקד ודבש

עיתון לאשה554 - עוגת תפוח שקד ודבש

שמים בקערה:
4 תפוחי עץ "גרנד" קלופים וחתוכים
100 גרם שקדים קצוצים
1/2 כפית תמצית שקדים
רבע כוס דבש
2 ביצים שלמות
3/4 כוס סוכר
כוס שמן
2 כוסות קמח רגיל
שקית אבקת אפיה
לערבב הכל בכף עץ לעיסה מאד דביקה וכבדה
לשמן תבנית עגולה 24 ולצקת את הבלילה.
לאפות כשעה בחום 175.
לבדוק בעזרת קיסם עץ.
אחרי האפיה-לזרזף כ-2 כפות דבש על פני העוגה

תהנו

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *