מצרכים:
כרובית יפה לבנה מחולקת גס
300 גרם טונה סחוטה מהמים/שמן
2-3 בצלים קצוצים
200 גרם פטריות שמפיניון קצוצות
200 גרם שמנת מכל סוג (חמוצה , מתוקה )
200 גרם גבינה צהובה מגוררת (אפשר להמיר לגבינת פטה)
3 ביצים
מלח, פלפל שחור , 5 כפות שמן
100 גרם בוטנים גרוסים (אם רוצים)
אופן הכנה:
לשמן תבנית בינונית ולפזר עליה פירורי לחם.
מטגנים בשמן את הבצלים הקצוצים ומוסיפים את הפטריות קצוצות.
לחתוך את הכרובית לחתיכות בינוניות ולהפשיר אותה במיקרו עם קצת מים.
כשהכרובית רכה, לסנן אותה מהמים ולשים בקערה.
מוסיפים לקערה את הטונה , הבצלים המטוגנים והפטריות.
מוסיפים את השמנת , הביצים וגבינה צהובה (מי שלא רוצה גבינה צהובה ישים מסוגי גבינת הפטה.
3 ביצים טרופות במזלג
אפשר להוסיף 100 גרם בוטנים טחונים. (מוסיף המון)
מלח,פלפל שחור להשלמת טעמים.
אופים בטורבו בחום 165 מעלות כשעה.
להגיש עם ירקות: עגבניות שרי ומלפפונים ירוקים.
תהנו