דלעת ערמונים ממולאת

דלעת ערמונים טבעונית ממולאת

ערמונ ים טבעונ ית ממולאת 1024x768 - דלעת ערמונים טבעונית ממולאת
דלעת ערמונים ממולאת

בבורגול ואורז , עדשים בטטה וירק (ללא טיפת שמן וסוכר)  כפי שכתוב באורח החיים החדש שלי.

מצרכים:

3 דלעות ערמונים חצויות נקיות

בטטה

כוס אורז י ב ש + רבע כוס עדשים ירוקות של סנפרוסט

כוס בורגול ע ב ה

1/2 2   כוסות מים רותחים

בצל קצוץ

כפית אבקת חוויאג' למרק

כף פפריקה מתוקה

1/2 כפית כמון

כפית פפריקה

מלח ופלפל רצוי אחרי טעימה

4 כפות עגבניות מרוסקות

1/2 כוס פטרוזיליה טרייה קצוצה גס

אופן ההכנה:

לקלף בטטה , לחתוך קוביות ולרכך לגמרי.

להשרות את הבורגול בקערה עם ה ר ב ה מים מהברז

 לטגן את הבצל בלי שמן תוך כדי ערבוב , בערך 2 דקות  עד שיהיה חום. אפשר להוסיף במהלך הטיגון כמה טיפות מים ולהמשיך לערבב.

להוסיף את העדשים והאורז ולטגן טיפה.

להוסיף את המים והתבלינים ולערבב

להוסיף את הבטטה

לסגור מכסה ולבשל 5 דקות על להבה קטנה

לסנן את הבורגול ולהוסיף לסיר

לערבב ולטעום כדי לשבח טעמים

לבשל כ-15 דקות או עד שמוכן לגמרי.

לנקות את חצאי הדלעות ולהניח על ניר אפיה.

למלא באורז . אורז שנשאר, לפזר בין הדלעות.

לכסות בניר אפיה וניר כסף מעל ולאפות בחום 180 כ-30 דקות.

תאכלו עם זילוף עדין של טחינה מעל, לימון או קטשופ.

תהנו.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *