נתחי עוף מוקפצים
שאריות תמיד מפתיעות
נשאר לכם עוף מארוחה קודמת? שמרו במקרר עד לשימוש.
חיתכו את העוף לנתחים
בצל מטוגן בשמן
2 כוסות אפונה ירוקה
2 כוסות שעועית לבנה סנפרוסט
רוטב חמוץ מתוק, סילאן, סויה, מלח, פלפל שחור,פפריקה.
אופן הכנה:
לשים במחבת עמוקה את נתחי העוף עם הבצל המטוגן ולערבב דקה.
להוסיף את יתר המרכיבים.
מי שאוהב את המנה עם רוטב , שיוסיף קופסה רוטב עגבניות מתובל.
נהדר על "פירה" תפוחי אדמה ובטטה.
תהנו.