ההיכרות שלי איתו היתה במטולה , במלון הוותיק בית שלום של חיים יליד המושבה.
המצרכים וההכנה:
כרובית ק ט נ ה ט ר יי ה (לא מבושלת) שטופה היטב ומנוגבת
מפורקת פרחים ק ט נ י ם.
לגרר במג'ימיקס עם ה ס כ י ן לפירורים קטנים שיראה כמו בורגול
עלי בצל ירוק קצוצים דק
פטרוזיליה טרייה קצוצה
כמה עלי נענע
תיבול:
מיץ לימון
מלח
ללא שמן במסגרת אורח חיים חדש שלי.
לטעום ולשבח טעמים, להגיש מיד כשזה טרי וקראנצ'י.
תהנו
היי
רציתי לשאול למה כל המתכונים בתקופה האחרונה על בסיס טבעוני
הי מרים,יהיה גם וגם. פשוט בגלל שחליתי, אני מנסה אכילה טבעונית מיוחדת ומשתפת. אבל יהיה גם אוכל רגיל.