עונת האגסים, עוגה ב ח ו ש ה מאד טעימה
המצרכים בקערה גדולה:
5 אגסים קלופים וחתוכים לחתיכות בינוניות
חופן צימוקים או אגוזים אם רוצים
3 כפות יין אדום מתוק או יבש
3 כפות סילאן
2 ביצים שלמות
1/2 כוס סוכר חום דמררה
3/4 כוס שמן
2 כוסות קמח רגיל
שקית אבקת אפיה
כפית גדושה קינמון
אופן הכנה:
לערבב בכף.
לשמן תבנית 24 ולצקת את הבלילה.
לאפות בחום 175 מעלות כ-40 דקות או לפי הצורך
לבדוק בעזרת סכין לוודא שהעוגה מוכנה.
העוגה יוצאת מאד לחה ונימוחה ואין צורך להרטיבה. אפשר לשמור במקרר.
לשים כדור גלידה מעל לעוגה ולהנות. ניתן לחמם את העוגה מעט.
אפשר להמיר את הפירות לפירות עונתיים.
תהנו
עוגה מעולה שחבל על הזמן. נהננו כל השבוע ממנה!
ערב טוב שניצל
תודה רבה מקרב לב.
שימשיך להיות תמיד טעים. העונג גם שלי