מצרכים לתבנית ענקית של התנור :
4 ביצים
1 כוס שמן
3/4 כוס סוכר
1 וחצי כוסות קמח מצה לא מנופה
שקית אבקת אפיה כשר לפסח
2 כפות אינסטנט פודינג וניל כשר לפסח
קורט מלח
1/2 כוס אגוזי מלך
2 מקופלות שוקולד מפוררות
אופן ההכנה:
לערבב עם מטרפה ידנית את הביצים עם הסוכר לתערובת תפוחה
ולהוסיף את יתר המצרכים . לערבב היטב.
לחמם תנור 150 מעלות.
לשמן תבנית תנור הכי גדולה ולשטח את הבלילה.
לאפות עד שיקבל גוון חום. כ-30 דקות.
חובה לצנן היטב. לחתוך בזהירות ולסדר בקופסת העוגיות.
"טיפ" בהגשה, ניתן לפזר אבקת סוכר .
חג שמח.
תהנו.
אם העוגיות יוצאות קשות ופריכות או שצריך לייבשם אחרי החיתוך ? והאם אפשר להחליף לשקדים ולא אגוזים ?
בקר אור ענת, אפשר להחליף לשקדים. ורק אחרי הקירור הן נעשות פריכות. לא ממש קשות .
ערב טוב ושבוע טוב!
אפשר לאפות בסיר פלא?
מה הכמויות, או לחלופין, לכמה סירי פלא מתאימה הכמות הזו ובאיזה גובה לשים?
אגב, אפשר לאפות בסיר פלא על כיריים חשמליות?
תודה רבה!
מה אפשר לשים במקום מקופלת?
מניחה שאפשר להחליף את המקופלת לשוקולד מריר רגיל, נכון?
שוב תודה!
בקר אור דבי, בוודאי שכן.
חג שמח
הי דבי,בקר אור
כל שוקולד אחר פשוט שיש בבית.
חג שמח
דבי בקר אור,
לא מכירה סיר כזה.
שימי ב-3 תבניות אינגליש קייק שכבה נמוכה של 2 ס"מ בכל אחת.
תקררי היטב לפני שאת פורסת לרצועות.
חג שמח
ערב טוב!
מה עושים אם אין אינסטנט פודינג וניל?
תודה!
בקר אור דבי יקרה, שימי קמח של פסח.
תהנו וחג שמח
צהריים טובים פירגה,
הרבה תודה! אהבנו אכלנו ונהננו.
חג שמח לך !
תודה מהלב שחזרת לשתף אותי. כיף לכם ולי. חג שמח וטעים.
חג שמח פירגה יקרה, כמו תמיד אין, אין על המתכונים שלך, בתמונה ניראה כאילו יש צימוקים, אכן ??
אגוזים, לקצץ ? המשיכי להעשיר אותנו במתכונייך הניפלאים, תודה מכל הלב.
בקר טוב מרים, אני אוהבת להוסיף צימוקים אבל מי שלא אוהב לא חייב. כדאי לקצוץ הכל גס.
הצלחה והנאה