cid 33E6B669 8B95 4C7B 987E 00F577E88FE0 1 730x410 - בישקוטי שוקולד אגוזים לפסח

בישקוטי שוקולד אגוזים לפסח

cid 33E6B669 8B95 4C7B 987E 00F577E88FE0 1024x768 - בישקוטי שוקולד אגוזים לפסח

מצרכים לתבנית ענקית של התנור :

4 ביצים

1 כוס שמן

3/4 כוס סוכר

1 וחצי כוסות קמח מצה לא מנופה

שקית אבקת אפיה כשר לפסח

2 כפות אינסטנט פודינג וניל כשר לפסח

קורט מלח

1/2 כוס אגוזי מלך

2 מקופלות שוקולד מפוררות

אופן ההכנה:

לערבב עם מטרפה ידנית את הביצים עם הסוכר לתערובת תפוחה

ולהוסיף את יתר המצרכים .  לערבב היטב.

לחמם תנור 150 מעלות.

לשמן תבנית תנור הכי גדולה ולשטח את הבלילה.

לאפות עד שיקבל גוון חום.  כ-30 דקות.

חובה לצנן היטב.  לחתוך בזהירות ולסדר בקופסת העוגיות.

"טיפ"  בהגשה, ניתן לפזר אבקת סוכר .

חג שמח.

תהנו.

14 תגובות על “בישקוטי שוקולד אגוזים לפסח

  1. אם העוגיות יוצאות קשות ופריכות או שצריך לייבשם אחרי החיתוך ? והאם אפשר להחליף לשקדים ולא אגוזים ?

    • בקר אור ענת, אפשר להחליף לשקדים. ורק אחרי הקירור הן נעשות פריכות. לא ממש קשות . kiss

  2. ערב טוב ושבוע טוב!
    אפשר לאפות בסיר פלא?
    מה הכמויות, או לחלופין, לכמה סירי פלא מתאימה הכמות הזו ובאיזה גובה לשים?
    אגב, אפשר לאפות בסיר פלא על כיריים חשמליות?
    תודה רבה!

  3. מניחה שאפשר להחליף את המקופלת לשוקולד מריר רגיל, נכון?
    שוב תודה!

      • דבי בקר אור,
        לא מכירה סיר כזה.
        שימי ב-3 תבניות אינגליש קייק שכבה נמוכה של 2 ס"מ בכל אחת.
        תקררי היטב לפני שאת פורסת לרצועות.
        חג שמח kiss

  4. חג שמח פירגה יקרה, כמו תמיד אין, אין על המתכונים שלך, בתמונה ניראה כאילו יש צימוקים, אכן ??
    אגוזים, לקצץ ? המשיכי להעשיר אותנו במתכונייך הניפלאים, תודה מכל הלב.

    • בקר טוב מרים, אני אוהבת להוסיף צימוקים אבל מי שלא אוהב לא חייב. כדאי לקצוץ הכל גס.
      הצלחה והנאה kiss

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *