תמיד בפריזר הנאה לכל רגע שמתחשק משהו מתוק
מצרכים:
מצות
300 גרם חלבה מכל סוג
300 גרם שוקולד נוטלה או אחר
2 כפות חמאת בוטנים או טחינה גולמית
500 גרם שמנת מתוקה אפשר אחוזי שומן נמוכים
מעט ליקר, או יין תירוש או ברנדי לשיפור הטעם
אופן הכנה:
להרתיח את השמנת ולסגור להבה
להמיס בשמנת את החלבה , חמאת בוטנים והשוקולד
לשבור מצות מפוררות קטן ולערבב עם השמנת החמה. להוסיף כל פעם מצה אחת.
לא לשים יותר מדי מצות שלא יהיה יבש. להשאיר את כל העיסה די רטובה.
לשים בתבנית בגודל שמתאים או בכמה תבניות או בספלוני ניר (מנג'טים)
לשמור בפריזר עד לרגע ההגשה.
אפשר לפזר למעלה: אגוזים טחונים, עוגיות טחונות, קוקוס, שוקולד מגורר וכו'.
תהנו