מצרכים :
4 בצלים גדולים – חצויים ופרוסים דק
2 תפוחי אדמה מבושלים חתוכים לקוביות
200 גרם פטריות חצויות
4 ביצים שלמות טרופות במזלג
חצי כוס קמח מכל סוג
רבע כוס שמן קנולה
כפית סילאן ,דבש או מייפל
100 גרם צהובה מגוררת מכל סוג
200 גרם גבינה בולגרית מעודנת
מלח
פלפל שחור
חצי כוס פטרוזיליה קצוצה טרייה
אופן ההכנה:
לטגן את הבצלים ב-4 כפות שמן מכמות השמן שבמתכון ולהזהיב.
להוסיף את הפטריות ולערבב ביחד עד שאין נוזלים.
מעבירים לקערה ומוסיפים את יתר המצרכים. כולל יתרת השמן.
מערבבים את כל המצרכים והתיבול . טועמים ומשפרים טעמים.
משמנים תבנית בינונית 27 על 33. אפשר גם בעגולה מספר 26.
על התבנית המשומנת מפזרים כף פירורי לחם
יוצקים את הבלילה ומיישרים .
מפזרים 2 כפות פירורי לחם.
מקשטים בפפריקה מתוקה וכף פטרוזיליה יבשה
מניחים 2-3 פרוסות דקות של בצל לקישוט כמו בתמונה
אופים כשעה עד שמשחים בחום 175 .
תהנו