בצלים 640x410 - פשטידת בצל וגבינה בולגרית

פשטידת בצל וגבינה בולגרית

בצל בלוג - פשטידת בצל וגבינה בולגרית

מצרכים :
 4 בצלים גדולים – חצויים ופרוסים דק
2  תפוחי אדמה מבושלים חתוכים לקוביות
 200 גרם פטריות חצויות
4  ביצים שלמות טרופות במזלג
חצי כוס קמח מכל סוג
רבע כוס שמן קנולה
כפית סילאן ,דבש או מייפל

100 גרם צהובה מגוררת מכל סוג

200 גרם גבינה בולגרית מעודנת
מלח
פלפל שחור

חצי כוס פטרוזיליה קצוצה טרייה


אופן ההכנה:
לטגן את הבצלים ב-4 כפות שמן מכמות השמן שבמתכון ולהזהיב.

להוסיף את הפטריות ולערבב ביחד עד שאין נוזלים.
מעבירים לקערה ומוסיפים את יתר המצרכים.  כולל יתרת השמן.
מערבבים  את כל המצרכים והתיבול . טועמים ומשפרים טעמים.
משמנים תבנית בינונית 27 על 33. אפשר גם בעגולה מספר 26.


על התבנית המשומנת מפזרים כף פירורי לחם
יוצקים את הבלילה ומיישרים .
מפזרים 2 כפות פירורי לחם.
מקשטים בפפריקה מתוקה וכף פטרוזיליה יבשה
מניחים 2-3  פרוסות דקות של בצל לקישוט כמו בתמונה
אופים כשעה עד שמשחים בחום 175 .

תהנו

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *