DSCF4773 1 640x410 - פטריות על מצע פרוסות בצל

פטריות על מצע פרוסות בצל

DSCF4773 - פטריות על מצע פרוסות בצל

מצרכים:

800 גרם פטריות שלמות מסוג שמפיניון ופורטובלו

3  בצלים

2-3 שיני שום פרוסות

8  שקדים חצויים

1/4 כוס שמן זית  (אפשר פחות)

מלח,פלפל שחור,קורט צ'ילי גרוס, אגוז מוסקט קורט או שניים.

לחלבי:  להקרים בסוף עם פתיתי גבינה צהובה

אופן הכנה לפי סדר הפעולות:

1. לפרוס את הבצלים לעיגולים.

2. לטגן את הבצלים עם שמן הזית . לערבב מדי פעם.

3.כשהבצלים מטוגנים להעביר לתבנית לא גדולה .

4. לשטוף את הפטריות השלמות בתוך מסננת בעדינות ולסנן (יש כאלה שרק מנגבים את הפטריות)

5. להניח את הפטריות השלמות על הבצלים המטוגנים שבתבנית ולפזר שקדים ושום. אם הן גדולות מדי אז לחרוץ טיפה.

6. להבריש שמן,מלח,פלפל שחור, הצ'ילי ואגוז מוסקט

7. לאפות בחום 200 כ-20 דקות ואין צורך לערבב

8. נהדר להגיש עם יין לבן / קרקרים בחמאה

9.ניתן להוסיף בזמן הטיגון גם מעט טימין טרי

תהנו

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *