עוגת בישקוטים חוויה נפלאה לאירוח מושלם.
מצרכים:
מארז כפול של בישקוטים = 400 גרם
לטבילת הבישקוטים: נס קפה פושר עם חצי כפית סוכר לערבב היטב
תבנית עגולה 24/26 או מרובעת בינונית
2 שקיות אינסטנט פודינג וניל- 160 גרם
כפית מלאה אבקת נס קפה – לא גרגרים
150 גרם שוקולד חלב – גרוס לפצפוצים
2 מיכלי שמנת מתוקה 38% – 500 מ"ל
2 מיכלי שמנת חמוצה 27% של פעם – 400 מ"ל
2 קופסאות גבינת שמנת ניו יורק או אחר כ-30 אחוז שומן – 400 מ"ל
3/4 כוס סוכר או לפי הטעם .
אופן הכנה:
להקציף במיקסר את 2 השמנות המתוקות עם 2 אבקות האינסטנט פודינג, השמנות החמוצות והסוכר.
להוסיף את הגבינה, אבקת הנס קפה ופצפוצי שוקולד חלב.
לערבב ולטעום אם צריך להוסיף עוד סוכר.
לרפד שכבת בישקוטים טבולה (ממש לשנייה) בנס קפה.
מעל שכבת הבישקוטים למרוח 1/2 מכמות הקרם.
לכסות בשכבת בישקוטים נוספת, גם היא טבולה בנס קפה
לכסות ביתר הקרם. ליישר.
ציפוי אפשרי: פירורי פתי בר , שוקולד מגורר, גנאש שוקולד, או סוכריות שונות.
לשמור את העוגה במקרר עד להגשה.
תהנו.