מצרכים לבצק:
חבילה חמאה רכה = 200 גרם
1/4 כוס שמן קנולה
1/2 כוס מים מהברז
3 כפות סוכר או לפי הטעם
2 כפות אבקת שוקולית
4 כוסות קמח תופח או להוסיף על כל כוס קמח כפית אבקת אפיה– להתחיל ללוש עם 3 כוסות קמח ולהוסיף לפי הצורך
אופן הכנה:
ללוש לבצק רך ועדין ולחלק ל-5 כדורים שווים. להכניס למקרר לשעה.
מלית:
כוס תאנים יבשות קצוצות
קונפיטורה תאנים
אגוזים קצוצים, שוקולד לבן קצוץ .
ניתן למלא במליות אחרות.
לרדד כל חלק למלבן, למרוח ריבה/קונפיטורה , תוספות, לגלגל.
להניח את הכרוכיות על ניר אפיה כשהתפר כלפי מטה.
אפיה בחום 175 כ-30 דקות
מקררים ומאבקים באבקת סוכר.
תהנו
שלום פירגה,
רציתי לדעת האם הבצק הזה שונה מאחרים האם הועגה תשאר יותר רכה מאחרות גם לאחר כמה ימים ובלי לחמם?
תודה!