![כרוכיות קקאו במלית תאנים ושוקולד לבן חום.jpgשטרודל תאנים שוקולד - כרוכיות קקאו במלית תאנים ושוקולד](https://pirge.co.il/wp-content/uploads/2022/01/%D7%91%D7%A6%D7%A7-%D7%9C%D7%91%D7%9F-%D7%97%D7%95%D7%9D.jpg%D7%A9%D7%98%D7%A8%D7%95%D7%93%D7%9C-%D7%AA%D7%90%D7%A0%D7%99%D7%9D-%D7%A9%D7%95%D7%A7%D7%95%D7%9C%D7%93.jpg)
מצרכים לבצק:
חבילה חמאה רכה = 200 גרם
1/4 כוס שמן קנולה
1/2 כוס מים מהברז
3 כפות סוכר או לפי הטעם
2 כפות אבקת שוקולית
4 כוסות קמח תופח או להוסיף על כל כוס קמח כפית אבקת אפיה– להתחיל ללוש עם 3 כוסות קמח ולהוסיף לפי הצורך
אופן הכנה:
ללוש לבצק רך ועדין ולחלק ל-5 כדורים שווים. להכניס למקרר לשעה.
מלית:
כוס תאנים יבשות קצוצות
קונפיטורה תאנים
אגוזים קצוצים, שוקולד לבן קצוץ .
ניתן למלא במליות אחרות.
לרדד כל חלק למלבן, למרוח ריבה/קונפיטורה , תוספות, לגלגל.
להניח את הכרוכיות על ניר אפיה כשהתפר כלפי מטה.
אפיה בחום 175 כ-30 דקות
מקררים ומאבקים באבקת סוכר.
תהנו
שלום פירגה,
רציתי לדעת האם הבצק הזה שונה מאחרים האם הועגה תשאר יותר רכה מאחרות גם לאחר כמה ימים ובלי לחמם?
תודה!