לבן חום 1.jpgשטרודל תאנים שוקולד 1 640x410 - כרוכיות קקאו במלית תאנים ושוקולד

כרוכיות קקאו במלית תאנים ושוקולד

לבן חום.jpgשטרודל תאנים שוקולד - כרוכיות קקאו במלית תאנים ושוקולד

מצרכים לבצק:

חבילה חמאה רכה = 200 גרם

1/4 כוס שמן קנולה

1/2 כוס מים מהברז

3 כפות סוכר או לפי הטעם

2 כפות אבקת שוקולית

4 כוסות קמח תופח או להוסיף על כל כוס קמח כפית אבקת אפיה– להתחיל ללוש עם 3 כוסות קמח ולהוסיף לפי הצורך

אופן הכנה:

ללוש לבצק רך ועדין ולחלק ל-5 כדורים שווים. להכניס למקרר לשעה.

מלית:

כוס תאנים יבשות קצוצות

קונפיטורה תאנים

אגוזים קצוצים, שוקולד לבן קצוץ .

ניתן למלא במליות אחרות.

לרדד כל חלק למלבן, למרוח ריבה/קונפיטורה , תוספות, לגלגל.

להניח את הכרוכיות על ניר אפיה כשהתפר כלפי מטה.

אפיה בחום 175 כ-30 דקות

מקררים ומאבקים באבקת סוכר.

תהנו

תגובה אחת על “כרוכיות קקאו במלית תאנים ושוקולד

  1. שלום פירגה,

    רציתי לדעת האם הבצק הזה שונה מאחרים האם הועגה תשאר יותר רכה מאחרות גם לאחר כמה ימים ובלי לחמם?
    תודה!

להגיב על דבי לבטל

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *