פשטידת ברוקולי וקינואה
ללא פחממות וסוכרים
מצרכים:
3/4 כוס קינואה
2 בצלים קצוצים
800 גרם ברוקולי
4 ביצים
1/4 כוס שמן
3 כפות קמח מכל סוג/קמח עדשיםאו קמח חומוס
כוס גבינה צהובה מגוררת
כוס גבינה בולגרית מעודנת
כוס גבינה כנען/טוברוג
מלח ופלפל שחור
אופן הכנה:
לטגן את הבצל בשמן
לסנן היטב את הקינואה מליכלוך ולבשל אותה בהרבה מים כ-20 דקות.לסנן
לבשל/להפשיר את הברוקולי
לטרוף את הביצים
להוסיף גבינות
להוסיף קמח
תבלינים בנדיבות
לערבב ולשטח בתבנית 27X33על ניר אפיה משומן
לאפות בטורבו 50 דקות בחום 180
תהנו