פרוסות עבות מחציל שמנמן ונאה (אפשר לקלף או להשאיר קצת קליפה כמה רצועות דקות ממנה)
שמתי את הפרוסות בניר אפייה גדול וזילפתי עליהם שמן זית –די בנדיבות
עטפתי את החצילים בניר האפייה.
את ניר האפייה עטפתי בניר כסף ואטמתי היטב.
את כל הגוש הזה הנחתי במחבת גדולה שמיועדת לקליית ירקות
סגרתי במכסה וקליתי על הגז כ-25 דקות. ב-10 דקות אחרונות הפכתי.
שמתי את החציל הקלוי בקערה גדולה וחתכתי ממש קצת שיישארו הנתחים (כדאי לחתוך במרית מעץ)
הכנתי טחינה מתובלת היטב.תמיד מעדיפה תוצרת בית.
קצצתי לקוביות ממש קטנות גמבות צבעוניות ופטרוזיליה טרייה.
ערבבתי את החציל בטחינה וקישטתי בגמבות.
הוספתי להגשה גם גרעיני חמניה/אגוזים ועוד פטרוזיליה טרייה
זילפתי על הכל שמן זית.
תהנו
בוקר טוב פירגה יקירה
אני גיליתי את האתר שלך רק לפני יום ואני נפעמת ומוקסמת משלל המתכונים המשגעים
אני מתכוונת לנסות בהקדם כל פעם משהו
יישר כוח ! :lol:
פירגה,
הסלט נראה טעים טעים, חייבת לנסות אותו על הבעלול… הוא קנדי מלידה ומת על אוכל ים תיכוני! נראה לי שהוא מאוד יאהב את המתכון הזה… נשמע יאממיייייי…
תודה על כל המתכונים!!! אני עוקבת אחרי הבלוג שלך המון זמן ואת נותנת לי המון רעיונות!!! נראה לי שאני אכין את הסלט הזה לשבועות! :lol:
היי פירגה!
חשבתי על אפשרות לקלות את החצילים על המנגל של יום העצמאות.
מה דעתך?
שבת שלום,
אלירן.
הי אלירן,
לדעתי ישתבח באלף מונים.
לך על זה בכיף ;)
יום עצמאות שמח לכם
טעים טעים,מאד!
היום הכנתי לארוחת הערב.
שבת שלום,וחג שמח,לך ולכל המשפחה. :lol:
עדנה יקרה
תודה רבה ואני נהניתי לקרוא שאהבת. מקווה שכולם יהנו.
חג שמח וטעים לכם
שלום.סליחה שאני מטרידה אותך היום פשוט התפנה לי קצת זמן…
אין לי מחבת לקליית ירקות. אפשר אולי לקלות פרוסות בתנור?
תודה :shock:
בתנור מעולה.
בהצלחה