d79cd791d799d791d795d7aa d791d7a0d7a0d794 d790d7aad7a8 - לביבות שמנת ובננה

לביבות שמנת ובננה

d79cd791d799d791d795d7aa d791d7a0d7a0d794 d790d7aad7a85 1 - לביבות שמנת ובננה

לביבות שמנת ובננה

לפינוק המשפחה והחברים

במיכל עמוק ורחב שמים:
בננה גדולה בשלה חתוכה לפרוסות
1 שמנת חמוצה
ביצה שלמה
4 כפות סוכר או כל אחד וטעמו
שקית סוכר וניל או טעם אחר שבא לכם
כוס קמח תופח
עדיף לערבל במיקסר יד או בלנדר כדי למנוע גבשושיות
לטגן על להבה ק ט נ ה מ-2 צדדים לצבע זהוב ע ד י ן
אם צריך משמנים מדי פעם קלות את המחבת – אפשר בספריי שמן
מגישים עם סירופים שונים,ריבות ,גלידה,קצפת, פירות וכו'…
תהנו

35 תגובות על “לביבות שמנת ובננה

  1. עשיתי לזאטוטים שלי.. יצאו המון פנקייקים כאלה – טעימים לאללה!!
    תודה smile

  2. פירגה היי,
    אני "בשלנית מתחילה" ונכנסת בכל פעם בצעדים חוששים למטבח….
    אחרי עשרות אתרי מתכונים שעברתי באינטרנט אני חייבת לציין –
    המתכונים שלך טובים, קלים ופשוט מאוד טעימים!
    אני מקבלת אין ספור מחמאות!!
    :lol:
    ולגבי המתכון הזה, הוא פשוט מעולה.
    עד כדי כך שהכנתי אקסטרה והקפאתי למקרים בהם האורחים מפתיעים…

    תודה תודה ושוב תודה,
    יעל.

    • יעל צהריים טובים חמדתי
      שימחת אותי היום. בכיף.
      נפלא שאת מקבלת מחמאות ואני מאחלת לך להמשיך,להכין מהמטעמים שבאתר ולקבל ים של מחמאות.
      הנושא של ההקפאה חשוב וטוב שכתבת לנו. כך נדע לפעם הבאה.
      תודה ענקית וחיבוק להמשך שבוע נפלא וטעים smile

  3. אני חדשה באתר אבל פשוט נהנתי מהסגנון…
    איך יש לך סבלנות לענות לכל אחד תשובה על התגובה?
    תמשיכו להצליח תצליחו להמשיך… :lol: :P

    • צפורה ערב טוב
      אני נהנית מהאתר ונהנית מכל הדיירים בו.
      הכל באמת בכיף שלי ויש לי זמן,אז למה לא?
      תודה רבה לך וברוכה הבאה smile

  4. היי פירגה חן חן על האתר המקסים רק היום הצצתי בו ועושה לי חשק לבשל לאפות ולארח

    את א-ל-ו-פ-ה
    :lol:

    • רינת יקרה
      ברוכה הבאה בצל קורתי הטעימה
      תודה על המחמאות והפירגון
      המשך טעים
      smile

  5. הכנתי עם 2 שדרוגים קטנים: את הביצה הקצפתי שלמה, ואז הוספתי את שאר המרכיבים, ובמקום שמנת חמוצה הוספתי יוגורט 3% . אחחחחח איזה פינוק לשבת בבוקר….יצאו מעולים ועשר דקות עבודה…. כל המשפחה ליקקה את הצלחות……תודה פירגה!!! אין כמוך!! smile

    • ואי ואי סיגלי,כמה שהן טעימות.
      תודה smile
      כיף שהגבת ושהוספת טעימה למתכון smile

  6. היי פירגה..לצליאקים..
    איך אפשר להמיר את הקמח התופח הרגיל בקמח אחר ? יש אפשרות להשתמש בקמח תפו"א עם קמח אורז ( חצי כוס מכל סוג ) ?

    תודה על המתכונים הנפלאים שלך .

    • גיל שלום רב, ותודהההההההה

      הנה הכתובת לקבלת אינפורמציה:

      ruti1305@walla.com
      רותה המקסימה מסכימה שתצרו איתה קשר
      והיא תנחה אתכם לגבי הכנת המתכונים שלי ללא גלוטן.
      תודה

      ערב נפלא וטעים

  7. תודהההה
    אולי סוף סוף אחי הקטן יוכל גם להנות מהבלינצסים האלה
    אני אשלח לה מייל smile

  8. פשוט עונג בצלחת…. הטעם מזכיר את הטעם של הבננה המטוגנת במסעדות סיניות.
    הכנתי לקטנצ'יק שלי כארוחת ארבע… ומן הסתם זה הפך לחגיגה משפחתית גדולה…
    השתמשתי באשל במקום בשמנת חמוצה..
    תודה על עוד הצלחה בזכותך. smile

    • אביטלי,כשהנכדים הקטנים באים גם אני מכינה להם את הלביבות הטעימות.
      אני משתמשת במה שיש בבית(גבינה/אשל/שמנת) כולנו "תופסים טרמפ" על הטעים הזה :oops:

      בכיף ואהבה smile

  9. חג שמח, מה אומר רק להלל ולשבח :P :P smile :lol: ביתי הכינה אותם עכשיו לחנוכה והם מעולים וטעימים כל כך :lol: :lol: תודה smile תודה smile ואנו כמובן זללנו אותם והתענגנו מכל ביס וביס. ;) ו

    • ציפי,אהבתי את התגובה הנפלאה ללביבות החמימות האלה.
      תמשיכי להכין ולהנות את כולם
      המשך חג מתוק
      תודה רבה

  10. הכנתי ויצא מדהים! גם אני השתמשתי באשל (כי זה מה שהיה לי במקרר).

    אבא שלי התרגש עד דמעות כי החזרתי אותו לטעמי הילדות… smile

    תודה!

  11. פירגה smile smile smile אני מוכרחה לספר כי נכדי בן 5 בקירוב צלצל אלי אמש בערב וביקש שאכין לו את הלביבות עם הבננה. והיום אני הולכת להכין זאת בכיף………לאחר אין ספור פעמים ובכל פעם בווארציה שונה כי מה שיש במקרר בזה משתמשים. :lol:

    תודה וחג פסח אביבי ושמח. :P :P

    • מעולה ציפי
      תפנקי את הנכד המקסים שיודע מה טעים.חהחהחהחהחה
      חיבוק וחג נפלא לכולכם.
      smile

  12. היי,
    היום יום שישי ומחר ערב שבועות,מתי את מציעה להכין את המתכון,האם אפשר היום למחר בערב??

    מאוד אוהבת את המתכונים שלך,קלים וטעימים..

    חג שבועות שמח!! smile

    • תודה רבה מיטל,הכל באהבה גדולה.

      לביבות מכינים ומיד מגישים.
      חג שמח.

  13. אז ככה..יום שישי הכנתי את המתכון כהלכתו יצא מדהים הבן שלי בן ה3.5 מאוד אהב ווקבענו שנכין גם היום..רק שבעלי היקר אכל את השמנת החמוצה וכשבאתי להכין נתקעתי בלי.מה לעשות לא יכולה לאכזב את הנסיך ,הוספתי גבינה לבנה 200ג׳ ומעט חלב ו,טיפה יותר שמן במחבת(יותר מכלום…)ויצא שוב טעים :lol:

    • מיטל,מעולה. שמנת/אשל/יוגורט/גבינה,זה מעולה ללביבות.
      כיף ששיתפת וכיף שנהניתם.

  14. ארוחת ערב קבועה אצלי בבית!
    רק שבמקום השמנת אני מוסיפה גיל וממירה חלק מהסוכר הלבן בחום כהה ויוצא מדהים! טעם עמוק של בננה ומשהו דמוי טופי שכזה..
    תודה רבה פירגה-היצירתיות שלך מעוררת קנאה ;)

    • ערב טוב איתן
      לשמור במקרר מספר ימים ולחמם מספר שניות במיקרוגל.
      לגבי הקפאה אפשר להקפיא לביבה אחת ולראות איך היא אחרי הקפאה. חימום כנ"ל.
      בהצלחה והמשך הנאה smile

    • הי שירה,הכל קל ונגיש בגובה העיניים ולא מסובך. זה המוטו שלי.
      לבריאות ועם המון אהבה smile

להגיב על סיגל לבטל

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *