מגש פירות יבשים ממולאים יפארו כל שולחן חגיגי חלבי
בחג שבועות האחרון היו על שולחנינו ואף פעם לא מאוחר לשתף.
פטריות ממולאות גבינות וצנובר/פיצוחים קלויים
ניתן לשלב במלית סוגי גבינות כמו: צפתית, עיזים, קשקבל, פטה.
ממש לפני ההגשה הפטריות הממולאות קלויות בחום 200 מעלות כ- 5 דקות
את הפירות היבשים מגלענים וממלאים בשלל גבינות ופיצוחים
ולא צריך לאפות.
לגזור עירית ולקשט.
תהנו
שלום פירגה
איך את מגלענת את הפירות?
לגבי הפיטריות – האם הורדת את הרגל ,מילאת במילוי והינחת הפוך בתבנית?
האם הכנסת לתנור מחומם מראש??
אודה על תשובתך.
תודה
בקר אור מיכל
מה שלומך?
את הפירות חותכים עם סכין , מגלענים , ממלאים.
את הפטריות קוטמים רגל ממלאים גבינה בבור ואופים בתבנית משומנת כשהגבינה כלפי מעלה
את התנור מחממים מראש ואופים .
תהנו