פתיתים צבעוניים (חדש על המדף) מוקפצים בברוקולי
אולתר אתמול כמתכון מהיר,מזין,טעים,צבעוני.מה עוד צריך?
מצרכים והכנה:
שקית פתיתים ב-3 צבעים (חדש) מבושלים במים ר ו ת ח י ם+כפית מלח+כפית שמן כ-5 דקות. לבדוק שמוכן.
מסננים ומערבבים עם כף טחינה גולמית. אפשר גם בכף שמן זית.
במקביל מפלחים את פרחי הברוקולי לפרחים די גדולים (ברוקולי טרי מבשלים וברוקולי מוקפא רק חולטים ) הברוקולי צריך להיות מוכן לאכילה. את הברוקולי הקפוא אני לא חותכת אלא משאירה בפרחים הגדולים. לשיקולכם.
במחבת עמוקה מטגנים 2 בצלים פרוסים רצוי לשלב בצל אדום ובצל לבן ב-4 כפות שמן זית
מוסיפים 2 שיני שום פרוסות + כף עגבניות מיובשות- אפשר במקום לחתוך לקוביות קטנטנות עגבנייה טרייה.
מתבלים:
כפית סוכר
מעט טימין יבש
כפית קארי
כפית פפריקה
1/4 כפית כמון
מלח
פלפל שחור
מערבבים ומוסיפים 2 כפות מים טועמים ומשפרים טעמים.
מוסיפים את הברוקולי והפתיתים ומערבבים בעדינות עד שהכל מתמזג עם התבלינים.
מגישים עם עלי ריחן טריים (איזה שאוהבים) אפשר לגרר מעט קליפת לימון טרי .
"טיפ"
אפשר לטגן רצועות חזה ולהוסיף בבחישה האחרונה לארוחה שלמה ומגוונת.
תהנו
בוקר טוב פירגה
אני רואה שאין לי ברירה אלא לסוע בקרוב ולקנות הביתה ברוקולי כשר ;)
יש לך יותר מדי מתכונים טובים עם ברוקולי.
יש דווקא לא רחוק ממני מקום שאפשר להשיג בו ברוקולי כשר, רק שאני עצלנית בחום הזה… אבל את מכריחה אותי!
המתכון הזה נראה קליל וטעים – מתאים לקיץ
ויני,אין כמו ברוקולי.איך אפשר בלי? ;)
תודה רבה על המתכון! יצא ממש טעים ונטרף בשניות
נפלא,תודה שחזרת לשתף ולפרגן.
תודה וחג שמח
פירגה – מה קרה שנהפכת ל "משתמש אנונימי" היום ?
חהחהחהחהחהה לא שמתי לב שיצאתי מהמערכת.
קורה ;)
אין כמוך
המתכונים שלך עושים לנו את השבוע המגון עצום והכל טעים.
קדימה להוציא ספר…………
:lol:
רינה ערב טוב
לא פשוט להוציא ספר. הבן כבר ניסה. אבל בינתיים יש את האתר ושנמשיך להנות כולנו ביחד
תודה לך :lol:
פירגה שלום, אני מבשלת כמעט כל שבת ממטעמייך, עד היום כל הארוחות לוו במחמאות,
כמובן שהפנתי אותן אלייך, רציתי להודות לך, על המתכונים הנהדרים.
מאחלת לך בריאות ושיצא ספר בע״ה ובנך. שבת שלום וחופשה נעימה.
ורדית יקרה,לא צריך ספר כשיש את האתר ;) . תודה רבה לך.
המשך עשייה והנאה ושיהיה תמיד טעים :lol:
יישר כוח פירגה,את תותחית בבישול,ואת מקסימה.,עוזרת ומשיבה כאן לכולם,בזריזות ובידע רב.
יש לך פירגה אתר ,שוכלו עשיר במתכונים נפלאים,גם של פעם וגם של היום.
ונפלא שיש כאן באתר פידבקים מעולים לכול מתכון,
כולנו כאן יכולים לשאול ולקבל תשובות, מפירגה הנהדרת,ממש אווירה נחמדה.
(לעומת זאת,בספר לא יתכנו שאלות ותשובות ,הרי זה לא יכול לקרות,לכן כאן באתר הכי נעים ונחמד.
יישר כוח פירגה,למתכונים הטובים והצילומים הנהדרים שבאתר ! ! !
אין אין עלייך, את הגדולה מכולם.
חודש טוב וטעים ,
ויש לציין שכול הכבוד לבן היקר שלך והמקסים ,שעזר לך בפתיחת האתר הטוב הזה..
ממני שושי.
שושי יקירתי,חזרתי היום מהחופש וראיתי את ההודעה המקסימה שלך.
תודה רבה לך,את נהדרת ומקסימה וכיף שאת פה איתי.
שנמשיך ביחד לתמיד