d7a1d799d7a0d7a8d795d79c d7a7d799d7a0d79ed795d79f d791d791d7a6d7a7 d792d791d799d7a0d794 - סינרול קינמון בבצק גבינה

סינרול קינמון בבצק גבינה

d7a1d799d7a0d7a8d795d79c d7a7d799d7a0d79ed795d79f d791d791d7a6d7a7 d792d791d799d7a0d7943 1 - סינרול קינמון בבצק גבינהכרגיל, בחלומותי היפים באים המתכונים הכי נפלאים שלי. טעים וכן, בלי שמרים.
משתפת אתכם כדי שתכינו ותהנו גם אתם .

גם אחרי הקפאה המאפים מעולים .
בצק גבינה להכנה בקערה:
200 גרם מרגרינה בטמפרטורת החדר (מניחה שגם חמאה טוב)
250 גרם גבינת טוב-טעם
ביצה
שקית אבקת אפיה
3 כוסות קמח רגיל
ללוש לכדור בצק ולהוסיף קמח תוך כדי לישה.  לשמור עטוף בניילון 1/2 שעה במקרר
להוציא מהמקרר ולחלק ל- 3 חלקים שווים
כל חלק לרדד על משטח מ ק ו מ ח — ל א  לרדד  ד ק.
כל חלק למרוח ב-(כף  ג ד ו ש ה טחינה גולמית+ 1/2 כפית קינמון +1/4 כוס סוכר חום) ולגלגל לכרוכית.
את הכרוכית לחתוך לפרוסות שמנות בגודל 7 ס"מ ולהניח בצורת שושנה גדולה כשהפרוסה שוכבת עם המלית כלפי מעלה – רצוי לסדר יפה כל שושנה ולפתוח אותה.    להניח בצורת עיגול אחד ליד השני.
תבנית 28 עגולה. 8 שושנים מסביב ועוד 4 בפנים .

מחממים את התנור לחום 175 מעלות . מורידים לחום -150 ומכניסים את התבנית.
אופים כ-35 או עד שפני המאפה מקבלים צבע  ש ח ו ם  יפה.

מיד כשמוציאים מהתנור מברישים בסירופ מ ב ו ש ל:
את הסירופ מכינים בזמן שהעוגה בתנור
1/2 כוס סוכר חום
1/2 כוס מים רותחים
מבשלים עד שהסירופ מ ס מ י ך ומצטמצם לחצי.
מקררים כ-5 דקות ומברישים את פני המאפים. לא חובה להשתמש בכל הסירופ.

אחרי יום שומרים את המאפים במקרר.
אפשר לחמם קלות לפני ההגשה.
"טיפ"
ניתן למרוח בכל ריבה או ממרח אחר עם תוספות לבחירה: אגוזים,פירות יבשים,גבינה,צימוקים וכו'……
לא חובה להכין בתבנית עגולה בצורת סינרולים, אפשר להשאיר ככרוכיות, לפני האפייה לסמן למנות בגודל 3 ס"מ (לא לחתוך עד הסוף) ולאפות .
אפשר להכין סהרונים ממולאים בגבינה או תפוחי עץ וכו'….. או סינרולים קטנים כמו שהכנתי . ראו בתמונה למטה.
תהנו

התגובה הבאה לקמח מלא:

עפרה
208.207.33.125

פירגה, הם פשוט מעולים!
עשיתי לא בכוונה עם קמח מלא ויצא טעים-טעים…
תודה icon smile - סינרול קינמון בבצק גבינה" />

[ Reply ]

עפרה
1

d7a1d799d7a0d7a8d795d79cd799d79d d7a7d799d7a0d79ed795d79f d791d79cd799 d7a9d79ed7a8d799d79dd79d - סינרול קינמון בבצק גבינה

תהנו

57 תגובות על “סינרול קינמון בבצק גבינה

  1. מתכונים נפלאים! כמעט כולם נוסו, מחכה כל בוקר לעידכון באימייל, המתכון הזה ינוסה בסופ"ש הקרוב :lol:

  2. :eek: smile שלום פירגה
    כל כך פשוט ונגיש
    שינית את המטבח שלי שעד כה סבל מחדגוניות ושעמום.
    אוהבת אותך ותמשיכי להיות פוריה ולהעשיר אותנו במרשמים sad

    • שרי יקרה
      כיף ועונג גדול לי לשתף אתכם ולקבל כאלה מחמאות.
      המשך מוצלח ובעיקר טעים
      smile

  3. שלום לך פירגה ( מהו מקור השם? סתם רציתי לדעת)
    האתר שלך נפלא..מאכלים ביתיים ממש תאווה לעיניים ונראה לי שגם לחיך.
    בכוונתי להכין מס' מאכלים לשבת. יש לי אורחים…ובלי קשר אליהם

    תודה רבה לך!

    • הייי נועה
      קראי בראש הדף הראשי: אודות פירגה…שם רשום עלי ועל משפחתי.
      מאחלת בהצלחה במתכונים שתכיני שיהיה קל וטעים smile

  4. פירגה היי
    הייתי רוצה למלא מבצק הגבינה הזה במלית גבינה
    איך מכינים מלית גבינה בבקשה ?
    תודה

    • אמיר בקר אור
      כנס לקטגוריה:
      מליות שונות ותהנה ממבחר גדול של מליות כולל מלית גבינה
      smile

  5. פירגה ערב טוב לך
    רציתי לשאול אותך בבצק גבינה הזה אני יכולה למלא לרולדה ממרח תמרים ?
    אם את מבינה למה שאני מתכוונת זה כרוכית כזאת פריכה שאופים אותה שלמה ופורסים בלכסון כזה אחרי האפיה , האם הבצק הזה יכול להתאים ?
    ואם הוא קל לרידוד
    ואם איפשר להחליף את הטוב טעם בגבינה לבנה רגילה 5% שזמינה כעת אצלי במקרר
    מצפה לתשובתך
    ורב תודות לך מראש

    • אסתריקה יקרה ערב טוב
      הבצק הזה נפלא ונהדר ואפשר למלא בו הכל. נוח מאד לרידוד כמו בצק שק"מ.
      תצטרכי להוסיף אולי יותר קמח כי הגבינה שיש לך עם נוזלים.אבל אין בעיה.
      בהצלחה ותהני ומחכה לשמוע תוצאות smile תודה.

      [הוספת תגובה]

  6. שלום פירגה,
    בן הזוג שלי אלרגי לטחינה- האם ניתן להמיר במשהו אחר?
    תודה רבה וחג שמח
    הדס

    • הדס,אולי חמאת בוטנים? קרם אגוזים/שקדים של שקדיה?
      בריאות והמשך חג שמח smile

  7. שלום פריגה ושבת שלום האתר שלך באמת כל כך מהנה וטוב.יש מתכונים עם פחות מרגרינה. תודה

  8. אוי פירגה יקרה, אין כמוך בעולם!
    פשוט תענוג. כל מתכון בומבה!
    פעם לא העזתי להכין עוגות שלא טעמתי לפני…איתך יש לי כזה ביטחון… יודעת שמה שאבחר יצא מצויין.
    בקיצור העוגת סינרול מהממת, טעימה בטרוף! למרות שהיינו אחרי ארוחת צהריים הכל חוסל. היה פשוט תענוג עם כל ביס. תודה רבה אישה מדהימה! אוהבים אותך.
    איך שאני מגיעה כולם שואלים איזה עוגת פירגה הבאת הפעם?

    • אסנת חמדתי,עוגה מושלמת ללא ספק. טעם של עוד ועוד……
      בחירה נכונה ולא בכדי קיבלת עליה המון מחמאות.
      אוהבת אותך בחזרה ותודה על הכל smile

  9. אהלן פירגה יקרה, רוצה להכין את הסינרולים עם הריבה לאור ההצלחה של הקינמון….
    איזו ריבה ? צריכה להיות סמיכה ?
    הבן שלי כועס עלי שאני "חופרת" לך…. אז, מקוה שאני לא…!
    אוהבת אותך, ערב נפלא

    • אסנת בקר אור חמודה
      תגידי לבן שלך שזה בסדר מצידי ותודה שהוא דואג לי.חהחהחהחהחה . חמוד אמיתי.
      עדיף מסוג קונפיטורה כי היא יותר סמיכה ו ע ש י ר ה במידה והריבה דלילה תוסיפי פירות יבשים קצוצים דק או אגוזים רחת לקום וכו'…..

      בהצלחה עם אהבה smile

    • אסנת,עשית לי חשק.תיכף אכין במלית טחינה+סילאן
      משהו משהו………בהצלחה smile

  10. רעיון מעולה… את מוסיפה אגוזים וצימוקים ? או רק סילאן וטחינה ?

  11. גם את הסינרולים המהממים האלו הכנתי היום, והפעם במלית טחינה וסילאן.
    אין מילים! המשפחה התמכרה למאפים המדהימים האלה.
    הילדים לא מוותרים על הקינמון!
    מי שלא ניסה…. חובה !! ממליצה בחום!

    • אסנת תודה תודה
      את נהדרת.איזה מחמאות.
      גם המלית השניה של קליפות ההדרים מטמטמת באחריות.ראי את התמונה של השבלולים.
      המשך טעים וערב נפלא וטעים לכולכם smile

  12. לא הצליח לי sad עד שהובפתי את השמנת החמוצה נראה היה שהכל הולך טוב , מהרגע שהוספתי הבצק נדבק לידיים , לא הצלחתי לעבוד איתו וזרקתי חצי

    האם בגלל שהשתמשתי בקמח מלא תופח?

    תודה.

    • קרן,אני מכינה עם קמח רגיל. צריך להוסיף את הקמח בהדרגה תוך כדי לישה עד שנהיה בצק רך ונוח לרידוד.
      בהצלחה smile

  13. תודה על התגובה המהירהsmile

    אני רוצה להכין במלית קינמון אבל בלי הטחינה כי אין לי בבית- זה אפשרי?

    • לרעות

      יש בצד שמאל קטגוריות ויש קטגוריה:מליות מתוקות
      מצאתי את זו:

      מלית קינמון:
      חצי כוס דחוסה סוכר חום
      חצי כוס סוכר לבן
      כף וחצי קינמון
      מערבבים בקערה את הסוכרים והקינמון
      חבילה 100 גרם חמאה ללא טעם רכה מאד למריחה על העלים
      מרדדים עלה מלבני ומורחים בנדיבות חמאה מומסת
      מפזרים בנדיבות את הסוכרים והקינמון .
      ניתן לפזר תוספות של אגוזים גרוסים,צימוקים או שקדים .

  14. פירגה אהובה,

    הכנתי אממממממממ טעים ומדהים… הבצק קל ונוח לעבודה, בצק מדהים וגם טעים…

    האם ניתן להקפיא????

    תודה ליאתי smile

  15. בוקר טוב, ניראה יאמי
    במלית ובסירופ כתוב סוכר חום – הכוונה לחום כהה שנראה כמו רטוב ?

    אם אני מקפיאה אחרי האפיה, רק מפשירים לטמפ' החדר או שחייב לחמם מעט ?

    • הי ברלה,בקר אור
      סוכר חום לא רטוב ואחרי ההפשרה,אתם מחליטים אם לחמם או לא.נתון לשיקולכם וטעמכם.
      בהצלחה ותהנו ממאפה חלומי.

  16. פירגה יקרה…מה זה בדיוק הכוונה לסינרול.? האם זה כרוכית שמסובבים לצורת שבלול?סליחה על הבורות,אבל בתמונה העליונה של הבצק גבינה זה נראה לי אותו דבר כמו הסינרולים הקטנים..אצפה לתשובתך בכליון עיניים…
    :?

  17. פירגה יקרה, אין לי גבינת טוב טעם אלא גבינת כנען. אפשרי להכין את הבצק עם גבינה זו?
    תודה, מירי

  18. שלום. באתר הזה של קמח מלא יש דברים טובים אבל לא הכול קמח מלא

    יש דברים מעולים. .אולי תגידי לבן שלך שיסדר רק קמח מלא בלבד.. :cool: :x :| :lol: :lol: :twisted: :twisted:

  19. פירגה- הכנתי את הסינרולים. בצק מאוד ידידותי לעבודה. לאחר האפיה יצא קשה ולא רק ונעים לאכילה. השתמשתי בחמאה במקום מרגרינה או מחמאה. לא יודעת מה לא בסדר. הציפוי בסדר גמור, המילוי טעים אבל הבצק sad יצא קשה. לא הגשתי לאורחים. רק בעלי אוכל… :cry:

    • מירי יקרה
      אני כבר יודעת איפה הבעיה שלך. שהוספת המון קמח מעבר למה שהבצק דורש.
      רק זו יכולה להיות בעיה של קושי הבצק. אין סיבה אחרת.הבצק משמש אותי ועוד רבים למגוון גדול של מאפים נהדרים.
      להבא,לא להתפתות ולא להוסיף.
      באהבה והמשך טעים smile

  20. לשתי ביד. יכול להיות שהוספתי יותר קמח מהדרוש. אנסה שוב ואוסיף פחות קמח. זה חייב לצאת טוב. כל הדברים שלך נהדרים.
    תודה על התשובה.
    שבוע טוב,
    מירי smile :lol:

    • מירי יקירתי,
      בבצק גבינה לא מוסיפים קמח מעבר למה שדרוש , אחרת הגבינה מייבשת.
      עדיף להעביר לשיש את הבצק כשהוא עדיין לח מעט , ולפזר קצת קמח כדי לרדד עלים.
      בטוחה שכשיצליח לך,לא תפסיקי להכין.
      אגב, יש לי קטגוריה גדולה של בצק גבינה. לדעתי המאפים הכי הכי טעימים באתר.
      חיבוק והמשך נפלא smile

  21. אפשר להחליף את הגבינה עם משהו אחר. רוצה לעשות אותן פרווה.
    תודה מראש מיכל

להגיב על אסנת לבטל

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *