רוצים לשדרג את העוף יום אחרי?
אז אם נשאר לכם: עוף בגריל,עוף במלח, עוף מבושל ברוטב
או כל עוף אחר תכינו ממנו שניצל עוף.
מצרכים:
חלקי עופות מבושלים- בפולקה למשל אפשר בקלי קלות לשלוף את העצם
צלחת עם ביצה טרופה +שום כתוש,מעט צ'ילי או חרדל,מלח,פפריקה.
צלחת שנייה עם פירורי לחם/קמח מצות.
טובלים את העוף בביצה ואחר בפירורים ומטגנים מכל הצדדים .
מגישים חם עם תפוחי אדמה מטוגנים בשמן של טיגון העוף או "פירה"
תהנו
היי פירגה,
מכיוון ואני לרוב משתדלת להוריד את העור מחלקי העוף, האם ניתן גם לטגן את חלקי העוף ללא העור?
היי איריס
ברור שכן,זה ניתן לשיקולך ורק לשיקולך.עם או בלי העור ההכנה אותו דבר
:lol: איך המתכון הגיע :lol: לי בזמן, תודה. :lol: :lol: :lol:
בכיף,רותה
הרעיון מצויין. הטעם בוודאי שטעים מאד. והניצול מירבי. :lol:
שימוש מצויין בשאריות של עוף, גם טעים וגם יפה :lol:
שביק,שמחתי שאהבת את המתכון הפשוט והטעים הזה :lol:
תודה
פשוט מצוין! אני אוהבת מתכוני "מיחזור" , כואב הלב סתם לזרוק.
אך בדיוק מוסיפים אחד מהסמלים למטה?
מירי ערב טוב חמודה
במקום שאת רוצה את הסמיילי תעמדי עם הסמן, תרדי עם העכבר לסמיילי שאת בוחרת ותלחצי עליו.
בהצלחה :lol:
שלום פירגה,
נשאר לי עוף משבת….
האם אני יכולה להכין את המתכון בשישי בצהריים כך שהעוף למעשה ישאר במקרר שבוע שלם או שעדיף להכין היום או מחר?
דבר נוסף, רצוי להכניס את המתכון לקטגוריה של אוכל לא זורקים, שאריות… :lol:
תודה,
תמר
תמר,לא להשאיר שבוע את העוף כשהוא מוכן.
את יכולה להקפיא ולהוציא להפשרה . אחרי ההפשרה תכיני כמו שניצל ותאכלו מיד.
אוסיף לקטגוריה שציינת.תודה :lol:
:lol:
פירגה איך עלייךךךךך
בוקר טוב מה עושים עם נישאר המון שניצלים מטוגנים מאתמול ?
תודה יום קסום
לאה
לחמם בתנור ולזלול.טעיםםםםםםםםםם
נראה ממש טעים וחסכוני
:P
ערב טוב רחלי,צודקת. טעים וחסכוני.
שווה להכיר את המתכון הפשוט