d7a2d795d792d799d795d7aa d7a4d799d7a7d7a0d798d799d795d7aa d792d791d799d7a0d794 - עוגיות גבינה מלוחות פיקנטיות

עוגיות גבינה מלוחות פיקנטיות

d7a2d795d792d799d795d7aa d7a4d799d7a7d7a0d798d799d795d7aa d792d791d799d7a0d7941 - עוגיות גבינה מלוחות פיקנטיות
בצק גבינה בחוש ומתובל
כ-40-50 עוגיות

מצרכים בתוך קערה:
250 גרם גבינה "טוב-טעם"
100 גרם גבינה צהובה מגוררת -מכל סוג
ביצה
1/2 כוס שמן + 2 כפות מרגרינה רכה
כף אבקת מרק פטריות
כף אורגנו
מעט מלח לטעם כי אבקת המרק מלוחה.
אפשר להוסיף לבצק 2 כפות גרעיני חמנייה או שומשום
1/2 1 כוסות קמח רגיל ב ל י אבקת אפיה.

מכל החומרים לשים בצק נעים ולא דביק (אפשר ל"שחק" עם מעט חלב וקמח לקבלת בצק גמיש)
להכין כדורים קטנים או מקלות ולטבול אותם בקערית שומשום
להניח בלי רווחים על ניר אפייה
אופים בחום 180 מעלות כ-15 דקות או עד הזהבה נאה.
שומרים בכלי סגור.
תהנו.

23 תגובות על “עוגיות גבינה מלוחות פיקנטיות

    • ניתן לשלב כמה גבינות קשות ולהוסיף כמה סוגי ציפויים . .האם אפשר להשתמש רק עם שמן המקום מרגרינה וחמאה ..

    • איריס,לדעתי צריך להשתמש בגבינת טוב טעם – גבינה קשה.העוגיות לא ממש קריספיות כי יש את הגבינה.
      smile

  1. מתכון מ-ע-ו-ל-ה. הכנתי עם גבינת כנען (לא היה טוב טעם בסופר) ועם 150 גר' גבנ"צ ויצא ממש טעים.
    אהבתי מאוד.

    • רעות תודה חמודה
      אגב, טוב-טעם תואם כנען וכשאין להשיג אחד מהם קונים את השני.
      שניהם מצויינים.
      שמחה שאהבת. :lol:

  2. שלום פירגה,
    האם צריך לשמור את העוגיות במקרר לאור העובדה שהן מכילות גבינה?
    :?

  3. עשיתי יחד עם הילד. גם נהנינו וגם יצא מעולה. השתמשתי באבקת מרק בצל כי לא היה לי אבקת מרק פטריות.

  4. היי פירגה
    מה שלומך?
    אני לא משתמשת באבקת מרק בצל/פטריות,
    בלי זה נראה לך שיצליח ?
    תודה

  5. תודה על תשובתך המהירה
    האמת שפעם הייתי מכינה תפוחי אדמה עם אבקת מרק פטריות/בצל
    אבל מאז שאני מכינה תפוחי אדמה לפי מתכון שלך עם תבלין
    מקורמיק, התמכרתי לזה….

  6. ושוב שואלת גם פה- אני גרה בניו יורק ולא יודעת מה זה בדיוק גבינת טוב טעם ובמה אפשר להמיר. אשמח לתשובה והמון תודה מראש.

    • בקר טוב ענת

      יש גבינה רוסית שנקראת טובורג. היא מחליפה את הטוב טעם אחד לאחד.

      בעקרון זו גבינה לבנה רגילה בלי נוזלים . יותר סמיכה. אולי ריקוטה?

      smile

  7. אפשר לשלב כמה סוגי גבינות וכמה סוגי ציפויים .והאם אפשר לשים רק שמן במקום מרגרינה וחמאה .

    • הי טובה
      העוגיות מאד עדינות ולא ניסיתי לשנות אותן.כל שינוי לשיקולך smile
      בהצלחה smile

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *