פשטידה חדשה שאולתרה בהצלחה
אפילו הקטנים זללו בהנאה.
מצרכים:
500 גרם שעועית צהובה מ ב ו ש ל ת וחתוכה לחצי או יותר קטן
3 תפוחי אדמה ג ד ו ל י ם מבושלים עם הקליפה-מקררים מקלפים ומועכים ג ס בעזרת סכין
3 ביצים טרופות במזלג
150 גרם גבינה בולגרית מפוררת
150 גרם גבינה צהובה מגוררת
1/2 כוס שמן
1/2 כוס קמח תופח ובפסח קמח מצות דק או מסונן
כפית תבלין שמיר או חופן זיתים
כפית תבלין פטרוזיליה
מלח ופלפל לטעם
לערבב הכל ולטעום על קצה הזרת כדי לתקן תיבול
לצקת לתבנית מ ש ו מ נ ת עגולה או אחרת ולקשט בתבלין שמיר ופפריקה
לחמם תנור לחום 170 מעלות ולאפות כ-40 דקות
אחרי האפייה לחכות 10 דקות ולהגיש חם.
תהנו
פירגה בוקר טוב
האם אפשר לעשותה עם שעועית ירוקה קפואה?
ןאם לא אז עם צהובה קפואה?
תודה ויום נפלא
ריקה לדעתי עדיף צהובה אבל שאלה של טעם
שאלה שלא קשורה למתכון הנ"ל
שבוע שעבר היינו במלון דן ואכלנו שם תבשיל של בקר עם גמבה ופיטריות בסגנון סיני (צבע חום כהה יפה), הטעם לא יוצא לי מהפה ומהראש, יש לך במיקרה רעיון איך עושים את התבשיל לאור נסיונך הרב והאתר המקסים
מקוה שלא הגזמתי עם השאלה…
מאיה יקרה
רשמתי לי להכין בקרוב
תודה רבה לך
:cry:
עשיתי ביום שישי היה נחמד לא יותר מזה.
תודה ששיתפת. התגובות שלכם חשובות מאד
הוספתי גם בטטה, יצא מעולה!!!!
תודה שירה והמשך טעים.
חג שמח
אפשר להחליף את הבולגרית בקוטג'??
ענווה,בהחלט שאפשר. אבל אם יותר מדי נוזלית,תוסיפי קצת פירורי לחם.
גמר חתימה טובה לכם.