שיניתי קצת את המתכון הפשוט והטעים הזה
והכנתי משהו לטעמינו .כדאי לקרוא את התגובות ולהתרשם גם מהשידרוגים שלכם.
מצרכים והכנה:
במחבת עמוקה לטגן 2 בצלים קצוצים ולהזהיב
להוסיף 2 שיני שום כתושות ולערבב
להוסיף 1/2 קילו בשר בקר טחון ולפורר תוך כדי בישול
כשהבשר מפורר ועדיין אדום
להוסיף גזר שפרסתי עם קולף הירקות
גמבה אדומה כבושה
פלפלון חריף קצוץ
מעט רוטב סויה
וגם 2 כוסות שעועית לבנה מבושלת ורכה
קופסה עגבניות מרוסקות במשקל של 250 גרם
כף עיטורי עגבניות או עגבניות מיובשות
תיבול: אבקת מרק עוף,מלח,פלפל שחור,פפריקה,רוטב צ'ילי
אפשרות להוסיף:
תירס,פלפל גמבה צבעוניים, גרגרי חומוס,קבנוס
מבשלים הכל ביחד על להבה קטנה במחבת עמוקה ומכסים במהלך הבישול
זמן הבישול מינימום 35 דקות או יותר לטעמכם.
תשאירו רוטב לעסיסיות התבשיל. תוסיפו מים לפי הצורך.
משבחים טעמים במהלך הבישול.
תכינו תוספת שאתם אוהבים ותהנו.
זה נשמע טעים מאוד.
אצלי בבית אוהבים בשר טחון .נתת לי רעיון :idea:
תודה פירגה.
ira יקרה
תכיני ותהנו.הבת שלי אהבה מאד וביקשה שאכין שוב.
תספרי לנו אם הכנת ואהבתם. תודה.
יום נהדר
רעיון נפלא, וצבעוני להזדמנות הראשונה
אמסור חוויות :!:
מצפה לחוויות.
תכיני ותהני
פירגה יקרה נראה מעולה וטעים
בדיוק חשבתי מה לעשות עם הטחון שיש לי במקרר
מחר אכין לשבת
תודה על הרעיון , יישר כוח
המלצתי לכל חברותיי על האתר שלך
המשך ערב נעים
תודה זהר יקרה
מקווה שהחברות יאהבו את המתכונים והאווירה באתר.
בהצלחה ותהנו מהארוחה שתכיני
זה נראה טעים מאוד וגם יפה
תודה פריגה
אילנה
תודה אילנה ולילה טוב
פירגה יקרה,
כל המשפחה שלי אהבה את המאכל..יש ביקוש…
במיוחד מהנכדים…
תודה מקרב לב,
פולינה. :lol:
פולינה,את נהדרת שעדכנת
אני מוסרת לכולכם תודה רבה עם חיבוק ונשיקה ושמחה מאד שאהבתם
בוקר נפלא פירגה,ממש בא לי להכין את התבשיל הזה,אבל איפה מוצאים גמבה כבושה?מזה שעועית מבושלת?יש בשימורים?
שירית בקר נפלא גם לך
שעועית יבשה אפשר לשרות לילה בהרבה מים ולמחרת לבשל אותה עד ריכוך.
לשמור בפריזר בלי המים כמובן, וכך יש לך תמיד מוכן ומזומן.
יש להשיג שעועית לבנה של סנפרוסט – קפואה -כבר מבושלת.
אפשר להכין מקופסאות כנ"ל גמבה כבושה יש בצנצנות זכוכית בכל סופר.
בהצלחה
תודה רבה פירגה, את נפלאה ! תודה על העזרה,ינוסה בקרוב … :P
בהצלחה בכיף
:twisted: :lol: :lol: חגיגה לעין, לבטן, וגם לאוזניים……… :x
רחלי יקרה,בהנחה שאהבתם
תודה ;) :lol:
תשמעי…חול המועד ואין לי חשק לבשל
אין לי גמבה כבושה ופלפלון חריף (וגפ לא אוהבים אצלנו)
נזכרתי במתכון הזה וישר על הבוקר הכנתי אותו בלי הנ"ל
ומה את חושבת קורה? אני יושבת עכשיו ואוכלת ארוחת צהריים שעתיים אחרי שהתעוררתי
אסור,אסור פירגה לבשל את המתכונים שלך על הבוקר ;)
יצא כל כך טעים :!:
מותר מותר ברבורית יקרה
תהני ותאכלי שוב גם בצהריים ;)
תודה :lol:
פירגה יקרה,
טעים טעים טעים!
הכנתי בסיר בישול איטי, עומד כבר כמה שעות טובות…..
פשוט מדהים!
תודה רבה, כמה כיף שאת כאן…!
הכנתי בלי חומוס ו/או תירס שידרגתי עם 2 עגבניות טריות מגורדות יצא מדהים. השתמשתי גם עם 2 צבעי שעועית חום ולבן.
ציפי בקר טוב
תודה על השיתוף והשידרוג שנקרא נהדר
יום נעים
(גם) זה מתכון שחוגג אצלנו דרך קבע :lol:
גם עכשיו זה מתבשל על האש :P
יש לי טורטיות ואני רוצה להגיש את זה עם זה
איך עושים את זה? :twisted:
מגלגלים בפנים? ואיך?
ברבורה,להכין כמו בלינצ'ס.
תפתחי ותמלאי תגלגלי ותטגני או תחממי קלות באובן.
חימום של מספר שניות יספיק.
אפשר לחתוך לפרוסות אלכסוניות או להגיש שלם.
בתיאבון.
טוב…הם לא הסכימו :eek:
כי פירוש הדבר היה להכניס פחות מנה לתוך צורת הבלינצ'ס הזו ;)
אז התפשרנו על תחתית כמו פיצה ומנה הגונה מעל
בכל ;) :lol: צורה זה טעים. כיף לכם.
ערב טוב.
האמת הבלגן הזה יצא טעים מטורף שווה לנסות.
תודה טליה,
תודה על ההמלצה והפירגון