ההכנה והתמונות המדהימות הן של ש712 הלא היא שרית ב המדהימה ולה התודה.
עוגת תפוזים בחושה עם אינסטנט פודינג וקוקוס .
את העוגה הזו קיבלתי ממאיה גיסתי שקיבלה אותה מחברתה הטובה כוכי ונטורה.
חומרים:
2 תבניות אינגליש קייק מקרטון, משומנות
1 כוס שמן
1 כוס סוכר
1 כוס מיץ תפוזים
3 ביצים גדולות
1/2 כוס קוקוס
1/2 1 כוסות קמח תופח
1 שקית אינסטנט פודינג וניל
אופן ההכנה:
לערבל הכל בקערה ולצקת לתבניות
רצוי בתבניות מקרטון ולא הסטנדרטיות. תבניות הקרטון קטנות יותר והעוגות יצאו יחסית גבוהות.
לאפות בתנור בחום 180 מעלות כ-30 דקות או עד השחמה.
כאשר העוגה מוכנה , מוציאים אותה לשיש למנוחה של 5 דקות.
להכין סירופ:
לערבב 1/2 כוס מים + 2 כפות סוכר ולהרטיב את העוגות שעדיין חמות.
אפשר קצת לחורר עם קיסם שהסירופ יחדור בקלות.
העוגות ניתנות להקפאה.
תהנו
נראת נהדר
תהנו
ומרגישה כך ;)
תודה
יצא מעולה הוספתי גרידת תפוז ושקית אבקת אפיה יצא מושלם תודה
יהודה תודה ונפלא שעידכנת אותי. המשך עשייה טעימה.
יום טוב וטעים.
אפשר בסיר פלא ?את אותה כמות?
אילנה, יהיה נפלא בסיר פלא. כן, אותה כמות.
בהצלחה
הי יש אפשרות לאפות את העוגה בתבנית עגולה גודל 22 או 24.
ענת נראה לי שאין בעיה.
פירגוש,ניתן לאפות גם באינגליש קייק החד פעמי הרגילות הכסופות?
בקר טוב לימור,
מלאי מהבלילה גובה 3/4 תבנית ומהיתר תכיני מאפינסים.
בהצלחה
בוקר טוב פירגה
אם אעשה ללא הסירופ היא תהיה יבשה מידי?
ריקה עדיף להכין כמו שרשום
אין עליך פירגוש ..
עוגה כלבבי.
לינדוש
נראה לי שיצא עוד יותר מוצלח אם אשפוך עליה מיץ תפוזים, במקום סירופ מים+סוכר, מה דעתך ?!
תנסי אילה
היי פירגה האם אפשר להחליף את הקוקוס במשהו אחר?
סופי,תכיני כמו שרשום או תלכי על עוגות דומות באתר בלי קוקוס
פירגה, כל הכבוד על המתכונים הנפלאים והצילומים המרהיבים !
מדהים.. את באמת מבשלת/אופה כך יומיום ?
זה הסוד שלי :lol: ;)
עוגה כלבבי :lol:
תודה יעל
פירגה עכשיו אני מכינה ואדחח צריך להרתיח את הסירופ?
לא לא רשמתי להרתיח.סירופ קר.
מחכה.
האם אפשר לאפות את העוגה גם בתניות סיליקון בצורת קאפקייקס קוגלהוף. אני אוהבת אותן אישיות וקטנות, השאלה שלי אם לא ידבקו בהוצאה, אם יש מספיק שומנים.?
דבורה,יש לי באתר מגוון עוגות/מאפינס בסגנון דומה . אני כמובן מכינה בתבניות סיליקון…. ואז אין בכלל בעיה.
לצנן היטב ולשלוף
פירגה יקירתי
נכון צדקת צריך לעשות מה שכתוב זה יצא נפלא
תודה
ריקה תודה.
לבריאות יקירתי.תהנו
פירגה עוגה מדהימה
תהייה עוגה לשבת תודה
ענת,בחירה נבונה וטעימה מאד
ממש נהנית מהמתכונים שלך
תודה ויישר כח !
בלהה
בלהה,מרגש אותי מאד לקרוא את התגובה שלך
המשך פעיל וטעים לשתינו
תודה רבה לך :lol:
הי פירגה אכן עוגה מצוינת יצאה מהתנור לפני שעתיים וחצי התחסל תבורכי על המתכונים הקלים והמהירים הללו תודה.
תודה ענת.כיף ששיתפת אותנו
היי פירגה
כהרגלך בקודש עוגות קלות ומעולות! תודה רבה .
יש לי שאלה לגבי הסירופ ששופכים מעל העוגה , אולי יש לך סירופ אחר , משהו עם תפוזים שידגיש את
הטעם של העוגת תפוזים??
תודה, את ניפלאה , אין כמו המתכונים שלך ! :lol:
אביבית,קחי איזה סירופ שאת רוצה מעוגה אחרת ותשימי
פירגה, העוגה מדהימה ועוד יותר מכך- כל כך קלה ופשוטה להכנה! נהנים מכל ביס…כל הכבוד ;)
לבריאות נואל
באהבה
אני…שאלה…אבל ממש בשקט ;)
כוס שמן??? :|
בדיוק,כוס שמן.
אבל ברבורית,יש מתכונים אחרים דומים טעימים לא פחות רק עם 3/4 כוס. לשיקולך
:lol:
וואו העוגה נראית ונקראת מדהים , תנוסה השבוע , רק חבל שאין תפוזים טובים עכשיו
איילת בקר טוב
התפוזים שיש מעולים לאפיה.
תכיני ותהני
בוקר טוב.
עוגה מעולה .מסתבר שאין סוף להמצאות.
מומלץ לנסות.
העוגה מצויינת .הכנתי אתמול ולאחר שעה
הגיעו אורחים בהפתעה, ומאד נהנו ממנה.
ישר כח.העוגה פשוטה בהכנה,וטעימה מאד.
עדנה יקרה
איך אני מתה על המתכונים הקלים האלה שעושים אחר כך ואואואואואואואואו גדול :lol: זה כיף ועונג גדול
המשך הנאה
אפיתי אתמול את העוגה
עם שינויי קטן במקום אינטנג פודינג וניל שמתי אינסטנג ריבת חלב (זה מה שהיה לי )
ויצא טעים מאוד
כמעט וחוסלה
תודה רבה על המתכונים הנפלאים
אורלי הי, שווה להחליף את טעמי האינסטנט פודינג.נקרא מעולה.
תודה רבה והמשך טעים
נכנסה כרגע לתנור בסיר פלא…
ממתינה לתוצאות. :lol:
תודה
תפו ופוזה.
יצא מדהים :P
השתמשתי רק בשלש ביצים הורדתי את הקוקוס
הטבעתי חצאי קוביות שוקולד מריר בתוך הבלילה אחרי שהוכנסה לסיר.
לא השתמשתי בסירופ.
העוגה שלך הייתה בסיס מעולה לאיתור שלי.
תודה על הרעיון. :lol:
לבריאות
היי פירגה
מתכון שנקרא מדהים- אני בדרך להכין.
רצתי לשאול- אם אני מקפיאה (מארחת בשבת) צריך לחמם או להפשיר בטמפ' החדר?
תודה
אוש
לא להקפיא לשמור במקרר ולא לחמם.
תהנו, אירוח נפלא עם המון מחמאות
שבת שלום
נראה מעניין ננסה אותה השבת שבת שלום :lol: :lol:
שרון
בפה מלא ;) היא מדהימה
שבת שלום
היי פירגה,עוגה מצויינת ממש….אני הרתחתי את הסירופ כמה דקות עד שהסוכר נמס ואז הרטבתי את העוגה,יצא מווווווווווווווווווווווושלם.עוגה נהדרת וקלת הכנה.יישר כח :lol:
תהנו שירית,כיף שבחרת להכין אותה.
תהנו ושבת שלום
פירגה יקרה,
הכנתי כבר בפעם השניה השבוע, זו עוגה מ-ד-ה-י-מ-ה!!!! וכל כך קלה להכנה!!!!
תודה על המתכון המעולה, כמו יתר המתכונים שלך :lol:
דפנה יקרה
לבריאות ותהנו תמיד.
שבת שלום
פירגה שבת שלום
הכנתי את העוגה, הוספתי מעל מיץ תפוזינה + 2 כפות שטוחות של סוכר שהרתחתי לפני ;)
העוגה יצאה מיוחדת ממש טעימה.
תודה על המתכונים המקסימים שיוצאים לי בדיוק כמו בתמונה. :lol:
סיגלית בקר טוב
תודה . השידרוג של הסירופ משגע.
באהבה והמשך טעים
העוגה קלה וטעימה להפליא.
אפשר להוסיף שוקולד צ'יפס לגיוון. נראה לי שגם חתיכות פרי הדר מסוכר יתאים וכו'.
העוגה כל כך קלה להכנה שאפשר לגוון ובכל פעם יחשבו שזו עוגה אחרת……-)
לא לוותר על הסירופ כי זה עשה את העוגה נימוחה להפליא.
אני הוספתי חצי כוס מים רותחים מהקומקום ואז את הסוכר ובחשתי כך שהכל נמס במלואו. :P
נגה הי
תודה על השידרוג והתגובה הטעימה .
כל יום מתווספות עליה עוד ועוד מחמאות.זה כיף גדול
יצא מדהים הוספתי למים והסוכר קצת תמצית רום
תןדה :P
שרית,תודה על התגובה הטעימה
עוגה רכה ועדינה מאוד. המשפחה שלי המפונקת היתה מאוד מרוצה. אכלו הכל. תודה רבה ושבוע טוב.
נפלא אידה. תכיני להם מדי פעם שיהנו.
בכיף
עוגה מאוד רכה ועדינה. כולם אכלו ואמרו שמאוד טעים.
תודה אידה
יש המלצות בתגובות להוסיף קצת שוקולדצ'יפס או פירות מסוכרים.
תנסי לגוון
תהנו
העוגה קלה להכנה וכל כך טעימה-רוב תודות :lol:
תודה מדי
שיהיה לך אחלה של יום
מומלץ,מומלץ,מומלץ!!!!!!!!
לכ מי שטרם הכינה,זו עוגה נפלאה ומומלצת ביותר.גם מהירת הכנה וגם טעם נפלא,עסיסית מאוד.
פירגוש,שוב שיחקת אותה.תודה על מתכונים נפלאים.
אורנה,אני נדבקת בהתלהבות שלך.חהחהחהחהחהחה
מעולה. המשך הנאה וטעים כל הזמן
האם צריך להרתיח את המים ש הסירופ?
אם לא כתוב להרתיח אז לא
בהצלחה ותהנו
פירגה יקרה,
לפני שעה חזרתי ארצה – ומיד כשסיימתי עם המזוודות – התיישבתי לשאוב רעיונות ומתכונים לשבת , מהאתר.
האם ניתן לאפות העוגה בתבניות מסיליקון אישיות?
אני קונה אינסטנט פודינג וניל באריזת ק"ג. כמה כפות שוות לשקית?
יישר כח והמון תודה :lol: ;)
נירה ברוכה השבה יקירתי
שימי 3 כפות מלאות פודינג.
ראי במתכון למטה, אילנה הכינה את העוגה בתבניות אישיות והוספתי תמונה נהדרת.
כמובן שסיליקון יהיה מעולה. אני תמיד מעדיפה סיליקון.
אשמח לשמוע ממכם שוב אחרי הטעימות.
שבת שלום וטעים לכם
פירגה
הכנסתי לתנור יחד תבנית אינגליש קייק וגם תבניות מאפינס
האם זה אותו זמן אפיה לשניהם?
אני מקווה שהסתדרת
מאפינס נאפים יותר מהר אבל תמיד אפשר לבדוק ואפילו מספר פעמים.אין בעיה.
כן הסתדרתי :lol:
מרוב לחץ עמדתי על המשמרת
המאפינס באמת נאפו קודם
אבל נעשיתי מומחית בזכות אימוני הבישול שלך אותי ;) והוצאתי בזמן
זה טעים טעים טעים
ולחשוב שבגלל כוס שמן כמעט ויתרתי עליהם :oops:
ברבורה ערב טוב
ואני שמחה שהצליח ושאהבתם
לילה טוב
שלום פירגה,:
את העוגה הכנתיבשתי תבניות אינגליש קייק קרטון והכנתי לפי ההוראות שלך . העוגה נאפתה מבחוץ אבל
מבפנים היא נראתה דחוסה וכאילו לא אפויה. בכל אופן הטעם היה כמובן טעם עוגת תפוזים נהדרת. האם יש לך הסבר למה זה קרה לי? אני מאוד אוהבת עוגות בחושות ואני לא רוצה להתאכזב שוב
תודה
יהודית יקירתי, פשוט תכיני כמו שכולנו מכינים. בסבלנות ובאהבה ולפי מה שרשום,זה הכל
זה הכלל.
תנסי לחשוב איפה טעית.
אין אפס בעוגה הזו. מעדנית ומוצלחת בפי כל.
ב ה צ ל ח ה
בוקר טוב
הכנתי אתמול יצאה טעימה…..
מינמום השקעה מקסימום הצלחה
כולם התלהבו. הוספתי חתיכות שוקולד חלב ששידרג את העוגה
תודה :P
מאיה, כרגיל,זה כל הענין באתר שלי.מהיר וטעים במינימום השקעה.
המשך נפלא ביחד
האם אפשר להמיר את מיץ התפוזים במשהו אחר? במתכון אחר למשל הצעת תה תפוחים קר..מה את אומרת? גם את זה יוצא משהו קצת אחר, אבל עוגה בחושה כלשהי (אני צריכה לפיקניק) תודה רבה מראש!!
עינת,לא יודעת,יש לך עשרות עוגות בחושות,תבחרי מההיצע.
ועוד שאלה- מהו הסירופ הלבן המקשט את העוגה בתמונה?
את הסירופ מכינים מאבקת סוכר שמהולה במעט מים רותחים.
עוגה מעולה מעולה !!!!!אני רוצה אותה בדף הבית שלי בפייסבוק.
לאה ערב טוב
תהנו מהעוגה
פירגה שלום
אפיתי את העוגה עם קמח רגיל ללא א.אפיה , לא היה לי קמח תופח
עד כמה זה יפגע בעוגה?….
אני מחזיקה אצבעות שתצא בסדר,כרגע היא בתנור :oops:
נראה שלא יצא טוב. תעדכני.
אכן, לא יצאה טוב. צמיגית משהו…
טוב לומדים מטעויות , :? ניסיתי את מזלי…
אפיה זה לא מזל . מכינים כפי שרשום במדוייק. בהצלחה להבא.
אפיתי את העוגה לשבת לבתי החיילת -החלפתי את התפוזים בקלמנטינות ויצא מצוין עשיתי כמות כפולה ואפיתי בתבניות אינגליש מקרטון אפשר היה לאפות אפילו ב-5 תבניות ולא רק ב-4 הן יצאו מאד גבוהות -התבניות מקרטון הן קטנות מהאלומניום באופן משמעותי .
אז שבוע טוב לכולם
בילי,שבוע נפלא וטעים לך
תודה על הכל
למה דווקא תבניות מקרטון?
האם אפשר להכין בתבניות אינגליש קייק רגילהות(אלומיניום) או בתבנית עגולה קפיצית?
שום דבר לא דווקא. אני ממליצה,אבל כל אחד כרצונו יעשה.
תכיני את הבלילה ותתאימי אותה לתבנית מתאימה בגודל.
בהצלחה ואשמח לחוות דעתך אחרי טעימות
שבת שלום
פירגה יקרה,
לא מזמן נחשפתי לאתר שלך, ואני מאושרת. תודה על השפע שאת מציעה כאן. :lol:
העוגה נהדרת, בדיוק לפי המתכון.
יש לי 2 שאלות: 1. את הזיגוג למעלה מאבקת הסוכר עושים בנוסף למים + 2 כפות סוכר?
2. העוגה תמיד "מתפוצצת" לי בחלק העליון שלה, לה לא פגם בטעם, אך בהחלט במראה האסטטי של העוגה. יש לכך סיבה / המלצות?
עדן בקר טוב
הזיגוג זה הרבה אבקת סוכר ומעט מים רותחים עד לדרגה שאפשר לזלף.
לא תמיד יוצאים פיצוצים,זה קורה גם לשפים הכי גדולים..
המשך טעים ויום נפלא לך.
שבת שלום פירגה. לערבל במיקסר או במטרפה ידנית? תודה והמשך יום מדהים
ניצה שלום
עדיף מטרפה ידנית.
בהצלחה
פירגה יקירתי יש אורחים השבת ואני רוצה להכין את העוגה הזו-למרות שאני מתלבטת בינה לבין מייפל עם הפתעות. איך אני מכינה את הזיגוג המדהים הזה מעל – הזיגוג הזה מעלה בי זכרונות מאמא שלי שהייתה עושה עוה שוטה ועם זיגוג לבן ומעל קוקוס. אני בינתיים אמתין לתשובות ממך-נחש מתכונים אחרים לשבת ;) ;)
גלזורה אורגינלית:
החומרים:
2 כוסות אבקת סוכר
15 גרם חמאה רכה
כפית תמצית וניל
כף שמנת מתוקה
הכנה:
לערבב סוכר, וניל וחמאה. להוסיף שמנת מתוקה. (התערובת צריכה להיות נוחה למריחה, לא נוזלית מדי)
פירגה יקירתי אני מגיבה קצת באיחור אבל אף פעם לא מאוחר לקבל מחמאות. הכנתי את העוגה ביום שישי ולא הספקתי לראות את ההמלצה שלך לזיגוג אז בסיום העוגה הרתחתי על הגז 100 גרם אבקת סוכר עם רבע כוס מים -אומנם לא יצא זיגוג כמו שרציתי אבל הרוטב שהכנתי הרטיב את העוגה-היה לי ולאורחיי מאוד טעים-עוד עוגה שתירשם אצלי .להבא אני אנסה עם הזיגוג. הזיגוג מצריך הרתחה על הגז או רק עירבוב המצרכים?
שיהיה לך ולמשפחתך חג חנוכה שמח וטעים מכל הלב.
גלית,זיגוג עם אבקת סוכר ממיסים במעט מאד מים עד שמתקבל קצת סמיך ואפשר לזגג על העוגות.
חג שמח
רוצה להגיד שלאחת כמוני שלא ממש יודעת לבשל העוגה הצליחה באופן מדהים. היא ממש טעימה ולא קשה להכין אותה. תיתני לי מתכון דומה לעוגת שוקולד. אני אשמח. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
רגינה תודה חמודה
ראי פה במבחר עוגות כושיות.בדיוק מה שאת מבקשת.
http://pirge.co.il/category/עוגות-ועוגיות/מבחר-עוגות-כושיות-בחושות-ועסיסיות
יש את העוגה הכושית הראשונה שממנה כל משפחת הכושיות נולדה .כולם נפלאים וטעימים.רק לבחור.
זו הראשונה ואפשר בלי המרשמלו ואפשר להמיר את אבקת השוקולית באבקת קקאו .
כתוב בדיוק איך למטה במתכון.
http://pirge.co.il/category/עוגות-ועוגיות/מבחר-עוגות-כושיות-בחושות-ועסיסיות
כושית עסיסית במיוחד
http://pirge.co.il/אוכל-שילדים-אוהבים/כושית-בלי-תוספות-בחושה-ועסיסית-במיוחד
ניתן להכין בלי המרשמלו
אם אין לי כוכוס בבית זה בסדר?
לא בסדר
בוקר טוב.
עוגה רכה וטעימה שמפיצה ריח ניפלא בבית ונותנת הרגשה חמימה של פעם.
תודה רבה ניבה.
נפלא ניבה.אהבתי את התגובה ושתמיד יהיה לך טעים .תודה
הכנתי ביום שישי – עוגה קלה קלה כמו שאני אוהבת, בלי מיקסר ובלי שטויות. החלפתי את מיץ התפוזים במיץ תפוחים (זה מה שהיה בבית) ואפיתי בתבנית קוגלהוף (טבעת) יצאה טעימה ועסיסית – מומלצת!!!
נאוה
נאוה,כמו כל עשרות העוגות הבחושות שלי,כולן מהירות וטעימות.
מקווה שתכיני ותכירי לאט לאט את כולן.
שבוע נפלא לך ותודה מקרב לב.
:cry: :twisted: :lol: :| :| :P בכנו והיה פשוט פצצה!
טעים ועדין!
ת-ו-ד-ה ר-ב-ה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:x :cool: :shock: :?
נראה מעולה, ניתן לאפות עם קמח תופח מחיטה מלאה?
הי טלי,אני לא אופה עם מלא.לא יודעת.
תודה ואשמח לתובנות אם תחליטי להכין.
יצא שומני מידי עם כוס שמן. אנסה בפעם הבאה עם חצי כוס.
פירגה אני כל כך נהנת מהעוגות שלך במיוחד הבחושות אני מאלה שאין להם הרבה סבלנות להתעסק במתכונים מסובכים מה רע ? הכל יחד ויוצא מקסים וטעים .
יש לי מיץ אורנג' מוגז זה בסדר ?
עם מוגז לא ניסיתי.
אפשר בלי הסירופ מלמעלה?
יצא קצת יבש
תודה פירגה הכנתי היום את העוגה טעימה מאוד אפיתי 50 דקות כי ב30 דקות כפי שרשום במתכון העוגה עדין לא היתה מוכנה. לטעמי אפשר קצת פחות סוכר בשבילי היא קצת מתוקה מידי. תודה.
מעולה
הכנת?
תודה רבה.
הכנתי ויצא מעולההההההה !!
מתכון מוצלח , קל , פשוט ומאוד טעים !!! :P
שולה,תודה רבה מקרב לב.
:עוגה מעולה, פעם ראשונה שאני אופה ללא הפרדת ביצים והקצפה
יצא יותר מדי טעים
אני שמחה מאד שיצא טעים.
זו הכוונה שכל מה שאני מכינה באתר שלי טעים,עובר אליכם שתכינו בכיף, שגם אתם תהנו כמוני.
ערב טעים ונפלא.
:lol: מלפירגה היקרה ,
ממליצה בחום המתכון מעולה ,!!! פעם ראשונה שאני מכינה את העוגות שלך והפעם הכנתי לכבוד שבת.
אני מאוד אוהבת לאפות אך רק עוגות בחושות ובזו ההזדמנות אשמח במידה ותוכלי לתת לי טיפ שיעזור לי להוציא עוגות יותר יפות מכיוון שלרוב הן מתבקעות
אגב אני לא הכנתי את הרוטב לדעתי יש מספיק סוכר פיזרתי מעל קוקוס ונטיפי בוטנים
בתודה מראש ובברכת שבת שלום,
סיגל.
סיגל חמדתי בקר טוב
תודה על ההמלצה.
אני מאד אוהבת את הבחושות שלי ואני גאה מאד בהיצע המגוון שלי. לדעתי המגוון ביותר ברשת.
תנסי לאפות את הבחושות בתנור שלך בחום 160 מעלות ויותר זמן.
תהנו מעוגת השבת שהכנת .
שבת שלום לך ולבני ביתך.
שלי כעת בתנור ,מה את אומרים יצליח? :P
סמדר,אמור לצאת בדיוק אבל בדיוק כמו בתמונות.
בהצלחה
יצא מעולה! אוורירית, עסיסית והטעם מיוחד ולא סטנדרטי.
(גם אני עשיתי בלי הסירופ ולא מרגישה שחסר)
שרונה,יופי, שמחה שהכנת ושאהבתם שבת שלום.
יש לי בבית סירופ מייפל ,ניתן להשתמש בו כתחליף לסירופ שציינת?אם כן באיזה כמות להשתמש?
בילי שימי 2 כפות סירופ מייפל מעורבב עם 1/4 כוס מים בהצלחה
תודה על הטיפ. אשמח לקבל דעתך/עצתך בעניין הפודינג שוקולד במקום ווניל שבמרשמך.
זה טעם אישי שלך,לא יודעת כי לא ניסיתי ;)
וואו העוגה פשוט מעולה!!!! הסירופ מוסיף המון.
לא היו לי תבניות קרטון אז הכנתי מתבנית אינגליש קייק סיליקון והשאר בתבניות מאפינס. החסרון היחידי שלה שהיא חוסלה מהר מדי… ;)
אמא לתאומים ערב טוב
תודה רבה חמדתי
יופי של מחמאה לעוגה. עשית לי חשק להכין אותה שוב
לבריאות ותהנו
כול פעם שאני עושה את העוגה יוצאת יאמי יאמי מומלצת :lol:
תודה על התגובה הנהדרת והטעימה
היי פירגה,מה שלומך?
רציתי לשתף שאני מכינה את העוגה הזו המון אבל בלי הסירופ.
אני רוצה לתת טיפ, אני משתמשת באינסטנט פודינג וניל עם פצפוצי שוקולד,
זה מוסיף המון המון לעוגה.
יום טוב
רותי תודה יקירתי
:lol: העוגה הכי טעימה כל יום שישי אצלי בשולחן נוחה מאוד לטיולים ותמיד מתפעלים
סיגל,תודה על ההמלצה.
תמשיכי להכין ולשתף אותי :lol:
הי, פירגה, האם אפשר בלי הקוקוס? תודה
גילי ערב טוב
יש באתר מגוון עוגות תפוזים בלי קוקוס למשל זו:
http://pirge.co.il/%D7%A2%D7%95%D7%92%D7%95%D7%AA-%D7%95%D7%A2%D7%95%D7%92%D7%99%D7%95%D7%AA/%D7%A2%D7%95%D7%92%D7%95%D7%AA-%D7%A9%D7%95%D7%A0%D7%95%D7%AA/%D7%A2%D7%95%D7%92%D7%AA-%D7%A9%D7%9E%D7%A0%D7%AA-%D7%AA%D7%A4%D7%95%D7%96%D7%99%D7%9D+
איך נכנסים לאתר שלך??
את כבר באתר שלי. בצד שמאל יש קטגוריות לבחירתך.
תהנו.
שבת מבורכת
תמיד כיף להכין את המתכונים שלך תבורכי על העשייה והאכפתיות
שאלה קטנה ….לפי המתכון אני מבינה שלא מרתיחים את הסירופ ? רק מיים סוכר ולערבב ? או שאני טועה וכן צריך להמיס את הסוכר על הגז :? …
מיכל הי חמודה
רק אם הסוכר לא נמס , חממי מעט ותערבבי עד להמסה.
בהצלחה ושבת נפלאה לכם.
היי פירגה, מצאתי את מתכון העוגה הבחושה תפוזים אינסנט וניל וקוקוס. והיא מעולה. האם ניתן להקפיא אותה?
לואיזה,אני מקפיאה עוגות כאלה ללא בעיה.
הי פירגה, בשקט בשקט התמכרתי למתכונים הנפלאים שלך והגיע הזמן לפרגן מכל הלב :lol: העוגה כאן, וואו… אין מילים, כל כך טעימה כל כך רכה ופירורית שחייבת כמות כפולה כדי שכולם יספיקו לטעום.מכינה אותה כקאפקייק, אינגליש קייק ובכל צורה היא נפלאה!!! תודה על כל מתכון שאת משתפת כל מה שהכנתי…נפלא וקוצר מחמאות! אז תודה מקרב לב ;)
שרית יקירתי
כיף לקרוא את המחמאות ולקבל פירגון. אין עלייך.
תודות מקרב לב והמון חיבוקים ונשיקה.
שנמשיך להכין מטעמים ,לפנק,להתפנק,שיהיה טעים ומוצלח.
שלך,פירגה
תודה , שולחת חזרה ! חג שמח יקירה!
לפירגה היקרה,אין עליך,שתהיי לנו בריאה,מתכון קזה נפלא,את השפית האמתית,תודה רבה :lol:
הנאדי,קבלי חיבוק תודה על הפרגוניישן ;) :lol: :lol:
הייי פירגה
העוגה בתנור, אך במקום מיץ תפוזים שלא היה לי שמתי רסק תפוחים ואגסים שחיפש מי שישתמש בו….
אני לא רואה סיבה שיצא גרוע.
אך הניסיון יתברר , מתכוניך מבורכים כידוע וניתן לעיתים לשנות במקצת והיות ואת נותנת הברכה הם יצליחו – נכון??
סוף שבוע רגוע , נעים, חמים(לדאבוני)
ערב טוב אסתי,מקווה שלמרות השינויים שעשית,יצאה עוגה טעימה.שתהיה לכם שבת שלווה ורגועה
היי,
הכפלתי כמויות אבל הפחתתי בסוכר לכוס וחצי.
יצא מ צ ו י י ן
כולם החמיאו ובקשו את המתכון.
המון תודה !!!!!
הי מרי,תודה רבה.
שרק תמשיכי להכין ולהנות. כיף למחמאות.
לבריאות ובאהבה וכמובן שנה טובה ומתוקה.
תודה רבה.
מתכון נהדר!
יצא מאווווד טעים :lol:
היי פירגה אני רוצה לעשות בתבנית חד פעמית הכי גדולה ליום הולדת האם צריך להכפיל כמויות (גם של הסירופ) כי נראה לי מוגזם לשים 2 כוסות שמן או מספיק פי 1.5 והאם מתאים לעוגה קרם שוקולד משמנת מתוקה ואז לוותר על הסירופ?
הי אירית
לא ניסיתי להכפיל כמויות אז אני לא יודעת.
בעוגות אחרות שהמרתי לתבנית גדולה לא הכפלתי.ניסיתי לאפות מספר פעמים עד שהגעתי לתוצאה מושלמת.
באתר שלי יש 2 עוגות כאלה שהמרתי.
אחת זה הכושית הענקית לימי הולדת והשנייה זו עוגת גבינה בתבנית חד פעמית ענקית.
אז אני לא בטוחה בבקשה שלך,וצר לי על כך.
עוגה טעימה אך יצאה נמוכה מאוד בתנור היתה גבוהה לקראת הסוף ירדה למה??
צריך לערבב את כל המצרכים למצב אחיד.
בעלי רוצה רק את העוגה הזאת,פשוט מוצלחת
מסרי תודה לבעלך ותמשיכי להכין לו שתמיד יהנה.
מה משך האפיה למאפינס?
תודה
כל תנור וזמנו.אז פש וט תבדקי.
עכשיו בתנור!!! :lol:
עוגה מעולה!!!! כ״כ טעימה וקלה להכנה. אכין שוב בעז״ה
מיכל יקרה,
אני שמחה מאד להוסיף את המחמאות לשלל התגובות הטעימות לעוגה.
שבוע נפלא
רוצה להכין את העוגה עכשיו אבל יש רק קמח רגיל
כמה אבקת אפייה לשים??
בד"כ שמים כפית אבקה אפיה על כוס קמח רגיל.
בהצלחה ושבת שלום
פשוט מעולה
שולה ,תודה על ההמלצה.
תהנו ושבת שלום לכולכם
כוס מיים רגיל או חמים?
מים רגילים
חייבים סירופ לעוגה?
תנסי בלי
עכשיו בתנור!!!
העוגה למעלה זו אותה עוגה!! העגולה? אם כן מה זה הלבן שיש אליה?
הלבן זה אבקת סוכר מומסת.
עליה*
מיטל,זה סוכר ומים ורשום במתכון.
ב"ה
פירגה,
שתי דקות עבודה
והתוצאה – נהדרת!!!
תודה לך על עוד מתכון ש ו ו ה !!
מלי,לבריאות.
אין כמו עוגות בחושות. יש להן תמיד טעם של עוד ועוד…..
תגובה. עוגה. כו.
העוגה קלה וטעימה .שמתי חבילת אב אפייה על כוס וחצי קמח