י
באורז דבש וצימוקים קינמון ועוד……
המצרכים :
2 כוסות אורז בסמטי
6 – 8 כפות שמן
1/2 1 כוסות צימוקים לבנים
כף סוכר חום
3 כפות דבש
מלח
מעט פלפל שחור
1/4 כפית קינמון
1/4 כפית כורכום
4 כוסות מים רותחים
אופן הכנה:
מחממים קצת את השמן ומטגנים את הצימוקים כ-5 דקות בבחישה
מוסיפים את יתר המצרכים ומרתיחים
טועמים ומשפרים טעמים
מבשלים על להבה הכי קטנה בסיר מכוסה 20 דקות
סוגרים להבה ומשאירים בסיר לנוח כ-5 דקות
לערבב ולהעביר לקערת הגשה יפה
אפשר לקשט כיד הדמיון
האורז לחמין: מבשלים את האורז ומכניסים אותו לשקית "קוקי" (אפשר להכין יום לפני) ולשמור במקרר.בשבת בבקר מניחים את השקית במרום הסיר ומשאירים עד לארוחה.
תהנו
וואוווווווווווווווווווווווווו.
אין דברים כאלה.
מחר מחרתיים הביצוע שיקצור שבחים אין סוף.
יום טוב חמדתי