בכל זאת קצת אחרת ויש בו משהו…..ממכר.
המצרכים ואופן ההכנה:
6 כתיתות עוף דפוקות לשניצל
צלחת אחת עם:
2 ביצים טרופות במזלג + מלח + פלפל שחור + שן שום כתושה או יותר לפי הטעם
צלחת שניה :
פתיתי תפוחי אדמה
משרים את הכתיתות (השניצלים) כמה שעות בביצה המתובלת
לפני הארוחה מעבירים לצלחת עם הפתיתים ומטגנים בשמן לא עמוק עד הזהבה
משרים את הכתיתות (השניצלים) כמה שעות בביצה המתובלת
לפני הארוחה מעבירים לצלחת עם הפתיתים ומטגנים בשמן לא עמוק עד הזהבה
מעבירים לצלחת עם מגבות ניר לספיגת עודפי שמן
מגישים מיד .
תהנו
מגישים מיד .
תהנו
מזה פתיתי תפוחי-אדמה?
תודה
נטלי,תשאלי בסופר כי לא תמיד יש והם יכוונו אותך למדף.בד"כ ליד פירורי הלחם.